Toebehoren voor de montage van je dubbelstaafmat hekwerk

Als je besloten hebt (of erover denkt) om een hekwerk met dubbele spijlen te kopen, zijn er naast het hekwerk zelf zeker nog enkele andere interessante aspecten. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, diverse accessoires die een belangrijke rol kunnen spelen bij de montage van je dubbele piketomheining. In deze blog gaan we in op een aantal van deze aspecten en geven we je een paar tips voor het plaatsen van schuttingen.

Maak je geen zorgen over de montage

Allereerst willen we je zeggen dat het niet nodig is om je zorgen te maken over de montage van je omheining. Zelfs als beginner is de montage van een dubbele spijlenhekwerk zeker te doen. Bij Hekwerkonline hebben we gedetailleerde instructies voor je, die je ook van onze website kan downloaden. Zo kun je je vooraf alvast vertrouwd maken met de montage van je nieuwe dubbele spijlenhekwerk. De constructie is waarschijnlijk niet zo moeilijk als je zou denken.

De juiste accessoires en materiaal van hoge kwaliteit

Wanneer je een dubbele spijlenafrastering koopt, bieden wij je verschillende onderdelen voor diverse toepassingen. Zo hebben wij verschillende afrasteringspalen in ons assortiment die je kunt combineren met je dubbele spijlenhekwerk of een ander metalen hekwerk. Ons toebehoren omvat ook praktische toevoegingen zoals zelfborende schroeven of veelzijdige afrasteringsverbinders. Met het juiste toebehoren kun je dus (bijna) elke schuttingdroom laten uitkomen.

Heb je nog vragen?

Wij hopen dat deze blog iets van je mogelijke "angst" voor de bouw van een schutting heeft weggenomen en dat je nuttige informatie en tips uit deze blog hebt kunnen halen. Indien je echter toch behoefte hebt om over dit onderwerp te praten, ben je uiteraard welkom om contact met ons op te nemen. Hiervoor kan je telefonisch contact opnemen met onze deskundigen of ons een e-mail sturen via het contactformulier. Wij zullen dan contact met je opnemen. Trouwens, het advies van de experts van Hekwerkonline is volledig vrijblijvend.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?