Sierhekwerk in de tuin

Sierhekwerk in de tuin

sierhekwerk in de tuin

Er zijn talloze soorten schuttingen en hekwerk, waardoor het soms nog best lastig is om een passende keuze te maken. Allereerst is het handig om te kiezen tussen schuttingen en hekwerk. Schuttingen bestaan voornamelijk uit hout, terwijl hekwerk uit staal bestaat. Als jouw voorkeur uitgaat naar hekwerk en je van sierlijk houdt, dan is sierhekwerk de perfecte oplossing voor jou. Wij vertellen je graag meer over sierhekwerk voor bij jou in de tuin. Lees hier meer.

Privacy in de tuin

Hekwerk geldt niet alleen als erfafscheiding, maar kan de tuin ook nog wat extra gezelligheid bieden. Vooral sierhekwerk is hier geschikt voor, omdat sierhekwerk beschikt over elegante vormen. Combineer het sierhekwerk met mooie bloemen en planten en maak er wat gezelligs van. Door het gebruik van bijvoorbeeld voldoende struiken en klimop planten wordt er ook meer privacy gecreëerd zodat je iets meer beschut zit.

Sierhekwerk uit ons assortiment

In ons assortiment vind je diverse soorten sierhekwerk, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Schaf bijvoorbeeld een mooi sierhekwerk aan met daarbij een enkele of dubbele sierpoort, bijvoorbeeld met ring, ruit of elegant. Op deze manier maak je de gehele erfafscheiding helemaal af en ontstaat er een leuke sfeer.

Meer weten over ons sierhekwerk

Heb je nog vragen over sierhekwerk en ben je benieuwd naar ons sierhekwerk? Bekijk dan nu ons assortiment en bestel online. Wij bezorgen vervolgens het sierhekwerk bij jou thuis, zodat jij direct bezig kunt met het plaatsen van het hekwerk. Binnen de kortste keren heb jij een mooie erfafscheiding geplaatst en kun je optimaal genieten.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Sierhekwerk met ruit compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Vesta compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

 2. Sierhekwerk ring Sol compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Sol compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

 3. Sierhekwerk met sierlijke punt compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Sagitta compleet pakket

  Vanaf € 128,95

  Aan € 156,25

Hulp Nodig?