Wat is een rabatdelen schutting?

Ben jij onbekend met de term “rabat”? Het klinkt misschien nieuw, maar een rabatdelen schutting is een bepaalde techniek van het aanbrengen van de planken van een schutting of bijvoorbeeld tuinhuisje. Voor deze schutting wordt gebruik gemaakt van houten rechte planken zonder profiel. De rabatdelen worden in plaats van verticaal horizontaal bevestigd en overlappen elkaar gedeeltelijk. Verschillende houtsoorten worden gebruikt voor een rabatdelen schutting, waaronder Douglas, vuren- en grenenhout. Met het opbouwen van de schutting begin je helemaal onderaan en zorg je ervoor dat de bovenste plank en de onderste plank een beetje overlappen. Een rabatdelen schutting geeft een robuuste uitstraling aan jouw tuin en zorgt voor een dichte tuinafsluiting. Hierdoor ben je beschermd tegen regen en wind. Deze techniek met rabatdelen kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor de gevel van je woning of een houten overkapping.

Chique tuin met een zwart rabatdelen schutting

Zwart rabat geeft een hele moderne en chique uitstraling aan jouw tuin. Een zwarte schutting geeft een mooi contrast met groene planten en andere gekleurde bloemen in jouw tuin. Combineer jouw zwarte rabat schutting met andere zwart gekleurde tuindecoratie, zoals bijvoorbeeld een zwarte bloempot of zwarte tuinmeubelen. Met een schutting met rabatdelen in de kleur zwart creëer jij een elegante tuin. Check hier de verschillende soorten zwarte schuttingen van Hekwerkonline:

 

 

Geïmpregneerde rabatdelen

Rabatdelen die geïmpregneerd zijn, hebben als voordeel dat deze helemaal waterafstotend zijn en hierdoor een langere levensduur hebben. Andere soorten schuttingen met geïmpregneerd hout zijn bijvoorbeeld het grenen houten schutting pakket en het Red class hout betonnen schutting pakket.Dit zijn complete schutting pakketten, dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken om de levering en montage van jouw houten schutting. Wij ontfermen ons over de bezorging en plaatsing, het enige wat jij hoeft te doen is de kleur, het aantal planken, de hoogte en het aantal meter van jouw schutting te kiezen. De rest regelen wij!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hekwerkonline?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende schuttingen van Hekwerkonline? Neem contact met ons op om alle opties met ons te bespreken!

Delen

Hulp Nodig?