Planten rondom je schutting

Planten rondom je schutting

planten rondom je schutting

Het is natuurlijk enorm handig om een goede erfafscheiding in je tuin te hebben. Dit houdt andere mensen buiten en zorgt voor wat extra privacy bij jou in de tuin. Daarbij kan het ook nog handig zijn om een schutting te plaatsen, want het zorgt voor wat extra gezelligheid. Schuttingen zijn er in verschillende soorten en maten en bieden de mogelijkheid om jouw tuin wat extra aan te kleden. Benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld planten rondom je schutting? Lees dan verder in dit blog.

Planten en bloemen in de tuin

Planten in de tuin zorgen voor wat meer uitstraling. Het is dan ook belangrijk om goede planten uit te kiezen die voor veel uitstraling zorgen of die veel van de kleuren van de schuttingen blokken. Om de schuttingen heen kun je diverse bloemen plaatsen die erg kleurrijk zijn. Daarnaast kun je ook kiezen voor bloemen die je aan de schutting in bloembakken kunt hangen. Hierdoor is er niet alleen kleur zichtbaar op de grond maar ook op ooghoogte. Vervolgens kun je kiezen voor struiken naast de schutting of klimop op de schutting. Hoe meer groen en kleur in je tuin, hoe beter.

Schuttingen van Hekwerkonline

Heb je nog geen geschikte schutting in jouw tuin? Kies er dan nu voor om een nieuwe schutting aan te schaffen. Dit kun je gemakkelijk doen bij Hekwerkonline. In ons assortiment met schuttingen kun je kijken naar hout beton schuttingen, houten schuttingen, bamboe schuttingen en nog verschillende tuinschermen en schuttingpalen van hout en beton. Hiermee kun jij jouw tuin een stuk meer opfleuren.

Informatie nodig?

Vragen over onze schuttingen? Advies nodig over de juiste decoratiemogelijkheden? Neem nu contact op met de klantenservice van Hekwerkonline en wij helpen je graag verder. Bekijk allereerst onze pagina met schuttingen en maak een geschikte keuze, zodat jij weer met een fijn gevoel kan genieten in jouw tuin.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Grenen hout beton schutting
  Grenen hout beton schutting pakket

  Vanaf € 134,75

  Aan € 381,05

 2. Douglas hout beton schutting pakket
  Douglas hout beton schutting pakket

  Vanaf € 239,70

  Aan € 531,00

 3. Grenen houten schutting pakket
  Grenen houten schutting pakket

  Vanaf € 115,70

  Aan € 362,10

Hulp Nodig?