Jouw tuin afsuiten met hekwerk

Jouw tuin afsluiten met hekwerk

jouw tuin afsluiten met hekwerk

Een Hekwerk laten plaatsen is de manier om modieus privacy te creëren en tegelijkertijd duidelijk grenzen aan te geven. Er zijn meerdere redenen waarom goede beschutting goed van pas kan komen. Allereerst voorkomt het dat buitenstaanders bij jou naar binnen kunnen kijken. Daarnaast maak je het inbrekers ook een stuk moeilijker. Je plaatst tenslotte een extra obstakel wat veel moeite en tijd kost om overheen te komen.

Plaatsing van het hekwerk

Heb je alle benodigdheden in huis? Dan is het tijd om het hekwerk te plaatsen. Belangrijke tip: zorg dat je voldoende tijd en ruimte inplant. Zo calculeer je ook eventuele tegenslagen in. En bovendien: goede voorbereiding is het halve werk. Zorg daarom dat je secuur werkt en van tevoren alle maten goed hebt opgeschreven. Geef je de werkzaamheden liever uit handen? Schakel dan experts in!

De indeling

Heb je al rekening gehouden met de indeling van jouw tuin? Hoe wil jij dat het eruit gaan zien? Laat je het hekwerk voor zich spreken of vind je het juist mooi om het af te schermen met planten? Dit geeft net die extra groene touch. De mogelijkheden zijn oneindig en decoratie sluit tegenwoordig makkelijk aan bij de rest van het interieur. Een handige tip: doe inspiratie op en bekijk de voorbeelden op onze website. Hoe ideaal is dat?

Meer weten?

Wil je meer weten over het bedrijf en ons aanbod? Bekijk dan gerust onze website en het uitgebreide assortiment. De andere blogs geven je wellicht nog andere inzichten. Kom je er alsnog niet uit? Geen enkel probleem! Ons team bij de klantenservice staat graag voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Dubbelstaafmat hekwerk pakket
  Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 58,85

  Aan € 86,15

 2. Enkelstaafmat hekwerk pakket
  Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 61,85

  Aan € 89,15

 3. Sierhekwerk ring Sol compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Sol compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

Hulp Nodig?