De interieurtrends van nu en straks met Mariëlle van Furnlovers.nl!

De interieurtrends van nu en straks met Mariëlle van Furnlovers.nl!

interieurtrends hekwerkonline

Op bezoek bij Mariëlle Wielheesen De interieurtrends van nu? Vraag het Marielle Wielheesen, oprichtster van furnlovers.nl. Een online platform van waaruit ze Nederland dagelijks inspireert en informeert over alles what’s hot & what’s not op het gebied van styling, kleur, design en comfort. Daar wilden we natuurlijk alles over weten, dus zochten we haar op in haar woning in Arnhem. Dat die er van binnen bijzonder uit zou zien, dat hadden we wel verwacht, maar o boy, we kwamen ogen tekort. Niet alleen haar interieur, ook haar tuin was top. Met als hoogtepunt een prachtige zelfvervaardigde overkapping en een bamboe schutting van hekwerkonline.nl (ach ja, van wie anders… ;-). Tjonge, even op adem komen, dan kunnen we beginnen.

Wat leuk dat we langs mochten komen. We zijn reuze benieuwd naar de trends van 2020. Zou je kunnen zeggen dat er dit jaar sprake is van één overduidelijke stijl?

“Jazeker. Momenteel wordt er in de basis veel gebruik gemaakt van aardetinten zoals terracotta, oker en sienna. Plaats daar één of meerdere trendy eyecatchers in en voila: daar heb je het interieur van nu. Maar dat is niet het enige wat opvalt. Wat we ook veel tegenkomen zijn natuurlijke materialen zoals bamboe en webbing. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat Nederland dit jaar is opgeschoven van tamelijk bont, naar een interieur waarin natuurlijke tinten en materialen overheersen.”

En als we vooruit kijken?

“Recycling, hergebruik en retro zijn de begrippen van nu. Met andere woorden: trends, maar ook de materialen van weleer, zoals fluweel, zul je meer en meer zien terugkomen. Inderdaad, back to the seventies (Herinnert u zich deze nog…!). In een eigentijdse vorm uiteraard en in combinatie met de aardetinten waar we het net over hadden.”

bamboe schutting

‘De prachtige bamboe schutting van Mariëlle’’

En als we naar buiten kijken? Wat zijn je tips voor een trendy tuin?

“Breng vooral veel contrast aan! Kijk maar eens naar onze tuin. Daarin hebben we naast bamboe ook andere soorten hout gebruikt. En slechts een deel van de overkapping een kleur gegeven. De rest hebben we neutraal gehouden. Zo creëer je variatie. En nee, geen paniek, je hoeft het echt niet zo ingrijpend aan te pakken als wij hebben gedaan. Met verschillende formaten, typen en kleuren bloempotten kom je al een heel eind!” Bedankt voor je tips Marielle. We zijn weer helemaal op de hoogte! Psst! Vind je de bamboe schutting van Mariëlle ook zo geweldig? Bekijk dan snel de bamboe schutting op Hekwerkonline.nl

Deel dit bericht

Hulp Nodig?