Hout of metaal? Welke tuinpoort is de juiste?

Bij Hekwerkonline vind je verschillende tuinpoorten in metaal en hout. Onze tuinpoorten zijn erg populair en zullen je helpen om je tuin of omheining volledig af te ronden en bovendien ook een beslissende bijdrage leveren aan het veiliger maken van je tuin. Er zijn echter verschillen tussen metalen en houten tuinpoorten. In deze blog nemen we onze tuinpoorten nader onder de loep om de beslissing voor je wat makkelijker te maken.

Een houten tuinpoort

Met een houten tuinpoort kies je natuurlijk voor een klassieke natuurlijke uitstraling, die bij veel van onze klanten erg populair is. Je kan bijvoorbeeld een tuinpoort van dennenhout kiezen en deze uitbreiden of afwerken volgens je eigen ideeën. Het slijpen van zo'n tuinpoort is bijvoorbeeld vrij eenvoudig. Voor een bijzonder elegante uitstraling bieden wij overigens ook een zwart grenenhouten poort met een hoogwaardig stalen frame en een stalen slot.

Een metalen tuinpoort

Ook onze metalen tuinpoorten worden vaak besteld. Hier kan je kiezen tussen een 1-bladige of 2-bladige tuinpoort. We hebben bovendien verschillende versies van deze metalen poorten in ons assortiment. Met een van onze premium tuinpoorten kies je voor absolute topkwaliteit tegen een zeer goede prijs-prestatieverhouding. Onze tuinpoorten zijn bovendien van een poedercoating voorzien en daardoor uitstekend tegen het weer beschermd.

Heb je nog accessoires nodig?

Ook op het gebied van accessoires voor een tuinpoort vind je bij ons alles wat je zoekt. Van een geschikt frame tot poortsluiters, hekverbindingen of privacyschermen. Met de tuinpoortaccessoires van Hekwerkonline kan je je tuin en schutting volgens je eigen ideeën afronden en alles volgens je eigen wensen inrichten.

Heb je al voor een tuinpoort gekozen?

Heb je al besloten wat het juiste tuinhek voor je tuin is? Dan kan je natuurlijk je bestelling direct bij Hekwerkonline afronden. Toch kan het natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt of dat er nog onzekerheden zijn. Als dit het geval is, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je direct en vooral vrijblijvend. Voor advies kun je eenvoudigweg telefonisch contact opnemen met onze experts of gebruik maken van ons contactformulier.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?