Hekwerk: functioneel of sierhekwerk?

Hekwerk: functioneel of sierhekwerk?

Sta je op het punt om hekwerk aan te schaffen omdat jouw tuin hier nog niet over beschikt? Dan is het handig om dit nu aan te schaffen. Hekwerk kan namelijk niet ontbreken bij jou in de tuin. Daarbij kan hekwerk beschikken over verschillende functionaliteiten, die wij in dit blog graag uitlichtten. Veel mensen zien hekwerk namelijk als functioneel, terwijl anderen het aanschaffen voor de sier. In dit blog gaan wij hier dieper op in.

Hekwerk is functioneel

Hekwerk om je tuin is natuurlijk erg functioneel, want het zorgt ervoor de indringers buiten worden gehouden en niet zomaar je tuin binnen kunnen treden. Ditzelfde geldt andersom, want bijvoorbeeld je kinderen of huisdieren kunnen niet zomaar de straat oprennen. Ideaal dus om alles wat buiten hoort, buiten te laat en andersom. Daarnaast is privacy ook erg belangrijk, dus hekwerk mag bij jouw tuin niet ontbreken. Er zijn diverse soorten hekwerk om dit te realiseren. Wil je helemaal zorgen dat er niemand kan binnenkomen? Dan kun je nog kiezen voor hoog hekwerk met bovenaan prikkeldraad.

Hekwerk voor de sier

Ook kan hekwerk dienen als sfeer, bijvoorbeeld als je kiest voor sierhekwerk. Bij sierhekwerk is het hekwerk een stuk sierlijker dan bij gewoon hekwerk, want het beschikt niet over rechte spijlen. Het heeft een mooi en sierlijk uiterlijk en zorgt voor extra sfeer bij jou in de tuin. Bekijk bijvoorbeeld eens het sierhekwerk in ons assortiment, zoals hekwerk met ring of met ruit. Dit sierhekwerk is erg elegant.

Meer weten over ons hekwerk?

Heb je vragen over de verschillende functionaliteiten van hekwerk of wil je meer weten over de mogelijkheden van hekwerk uit ons assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden al jouw vragen zo goed mogelijk en voorzien je van een passend advies.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Dubbelstaafmat hekwerk pakket
  Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 58,85

  Aan € 86,15

 2. Sierhekwerk met ruit compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Vesta compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

 3. Sierhekwerk ring Sol compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Sol compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

Hulp Nodig?