Een hek met enkele spijlen als compleet pakket

Met een enkelvoudige rasteromheining zorg je voor een robuuste, hoogwaardige en vooral tijdloze uitstraling in je tuin. Met zo'n schutting ben je dus eigenlijk altijd helemaal bij de tijd en profiteer je bovendien van vele praktische combinatiemogelijkheden en diverse varianten waarmee je je complete pakket heel precies op je ideeën kunt afstemmen. In deze blog gaan we wat dieper in op enkele voordelen van een piketomheining als totaalpakket.

Simpel en snel

Met een compleet pakket van Hekwerkonline kan je rekenen op een eenvoudige, snelle en zeer betrouwbare oplossing als het gaat om de montage. Je geeft eenvoudig de gewenste specificaties op en ontvangt vervolgens alle elementen en materialen die je nodig hebt voor de installatie van je nieuwe omheining. Vergeet echter niet dat je ook het juiste gereedschap voor de installatie van je single-rail hek nodig hebt. Dit gereedschap kan je natuurlijk ook bij ons vinden.

Wat denk je van een bijpassend tuinhekje?

Veel van onze klanten combineren een piketomheining met een bijpassende tuinpoort om de "look" in hun eigen tuin compleet te maken. Met een tuinpoort zorg je ook voor extra veiligheid in je eigen tuin, omdat bijvoorbeeld kinderen je tuin niet meer zo gemakkelijk kunnen verlaten zonder je toezicht. Dit geldt natuurlijk vooral als je kiest voor een afsluitbare tuinpoort uit ons assortiment.

Wat heb je nodig voor de montage?

Zoals reeds gezegd, moet je je geen zorgen maken over de benodigde onderdelen voor de montage van je nieuwe omheining wanneer je een compleet pakket bestelt. Wij zullen ervoor zorgen dat je alle benodigde onderdelen van ons ontvangt. Als je twijfelt over de gewenste lengte of hoogte van je omheining, kan je het beste eerst contact opnemen met onze experts. Wij adviseren je graag over je ideeën en voorstellingen op het gebied van tuinafscheidingen.

Neem contact met ons op

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog de smaak te pakken hebt gekregen! Kijk op je gemak rond in ons assortiment om een beter idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Als je vragen hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken graag al je ideeën via de telefoon. Je kan natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?