Droomtuin voor kinderen: 4 ideeën

Glijbaan

Welk kind vind het nou niet leuk om van een glijbaan af te glijden? Je kunt uiteraard een glijbaan toestel los plaatsen in je tuin, waar je kind heel blij van wordt. Maar voor de mensen die een verhoging in de tuin hebben, opgelet! Wat dacht je ervan om een glijbaan te plaatsen van je terras naar je tuin. In plaats van de trap, pakken de kinderen de glijbaan. Hoe leuk?!

Boomhut

De meeste kinderen gaan graag op avontuur? Die van jou ook? Dan is een boomhut een musthave voor in jouw tuin. In een boomhut kunnen kinderen dromen over avonturen en klimmen en klauteren, spelen met vriendjes en meer. Of wat dacht je van een logeerpartijtje in de boomhut? Je kind wil nooit meer in zijn of haar eigen bed slapen. Heb je twee rechterhanden? Dan kun je er misschien zelf een maken. Gelukkig zijn er ook vakmensen die boomhutten voor je kunnen maken. Waar wacht je nog op?

Speelhoek

Veel ouders hebben een speelhoekje in huis gecreëerd voor hun kind(ren). Jij ook? Maar een speelhoekje kun je ook heel gemakkelijk in je tuin maken. Ideaal voor de zomermaanden, wanneer je kind(ren) hun dagen vooral buiten doorbrengen. Wat dacht je van een leuk zithoekje waar je kind kan tekenen of lezen, een water of zandtafel of een krijtbord tegen je schutting? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we weten zeker dat je jouw kind daar heel blij van wordt!

Klimwand

Kinderen vind het leuk om te klimmen en klauteren, je kunt in je tuin heel gemakkelijk een klimwand maken tegen bijvoorbeeld je schutting. Maar ook tegen bijvoorbeeld een speelhuisje, een tuinhuisje of een muur. Je klimwandgrepen monteren waar je maar wilt. Uiteraard moet de muur of schutting wel solide zijn.

En zit er een leuk idee voor jouw kind(ren) tussen? We hopen dat we je met deze ideeën een beetje hebben kunnen inspireren. We zijn ervan overtuigt dat elk kind hier vrolijk van wordt. Je kunt deze ideeën ook nog een op een stylische manier uitvoeren. Het oog wil tenslotte ook wat. We zijn benieuwd naar het resultaat! Ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit en hekwerk en schuttingen? We helpen je graag bij het vinden van de meest ideale hekwerk oplossing voor in jouw tuin. Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?