De voordelen van hekwerk

De voordelen van hekwerk

de voordelen van hekwerk

Een schutting maakt steeds vaker plaats voor hekwerk. Hekwerk is er in verschillende soorten en maten en biedt verschillende mogelijkheden. In de voortuin is hekwerk vaak lager dan in de achtertuin. Met hekwerk kun je in ieder geval een goede omheining maken. Een hekwerk heeft diverse belangrijke voordelen ten opzichte van andere omheiningen voor in jouw tuin. Benieuwd naar deze voordelen? Wij bespreken het in dit blog!

Hekwerk heeft geen onderhoud nodig

Het allergrootste voordeel van hekwerk is dat het geen onderhoud nodig heeft. Zodra het geplaatst is kunt u het laten voor wat het is. Het hekwerk is gemaakt van stevig staal dat behandeld is, waardoor de levensduur erg lang is. Ideaal dus als je een mooie tuinafscheiding wil hebben maar niet te druk wilt zijn met het onderhoud ervan.

Genoeg privacy

Veel mensen denken dat hekwerk niet genoeg privacy biedt door het feit dat hekwerk open is. Je kunt hier gemakkelijk doorheen kijken. Echter is dit probleem goed op te lossen, want je kunt gewoon de open gaten vullen met planten. Hierdoor kun je er niet meer zo gemakkelijk doorheen kijken. Een andere oplossing is het gebruik van een vlechtband. Met dit kunststof stripje krijgt het hekwerk ook een andere look maar biedt het genoeg privacy.

Gemakkelijk te decoreren

Ondanks dat misschien niet iedereen hekwerk mooi vindt, kun je hekwerk wel gemakkelijk decoreren. Plaats een aantal mooie klimop planten tegen het hekwerk en hang wat hangpotten aan het hekwerk. Vooral met dubbelstaafmat hekwerk is dit gemakkelijk te realiseren.

Meer informatie over hekwerk

Er zijn verschillende soorten hekwerk te verkrijgen bij Hekwerkonline. Bekijk eens ons assortiment met alle mogelijkheden en maak zelf een keuze wat het meest bij jou past. Wil je niet alles los bestellen? Maak dan gebruik van onze complete pakketten, waarbij jij alleen de afmetingen in hoeft te vullen. Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice, want wij helpen je graag verder.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Dubbelstaafmat hekwerk pakket
  Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 58,85

  Aan € 86,15

 2. Enkelstaafmat hekwerk pakket
  Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket

  Vanaf € 61,85

  Aan € 89,15

 3. Sierhekwerk ring Sol compleet pakket zwart
  Sierhekwerk Sol compleet pakket

  Vanaf € 99,95

  Aan € 127,25

Hulp Nodig?