De juiste hoogte voor je tuinhek

Bij Hekwerkonline bieden we niet alleen hekken aan in verschillende uitvoeringen en materialen: Er zijn ook verschillen in de hoogte van de tuinschermen in ons assortiment. Naast de materiaalkeuze kan je ook kiezen voor een bijzonder hoge of een vrij lage omheining. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden. Op deze manier zal het hopelijk gemakkelijker voor je zijn om te beslissen welke hoogte van het hek eigenlijk het beste is voor je situatie.

De verschillende hoogtes in het overzicht

Veel van de hekken die je kan vinden of bestellen in het Hekwerkonline assortiment zijn verkrijgbaar in hoogtes van 120 cm en 150 cm. Daarnaast bieden wij onze dubbele bar mitsafsluitingen aan in hoogtes van 123 cm, 143 cm & 183 cm. Ben je geïnteresseerd in een enkel gaashek? Deze is bij ons verkrijgbaar in de hoogtes 103 cm, 123 cm, 143 cm & 150 cm. De eenvoudigste manier is om zelf te klikken door ons brede assortiment. De verschillende hekken zijn vermeld in de beschikbare hoogtes.

Wat past het beste bij je tuin?

Maar hoe weet je welke hoogte echt het beste is voor je hek? Onze tip is om rekening te houden met het beoogde gebruik. Als bijvoorbeeld extra privacybescherming erg belangrijk is, kan een iets hoger hek in veel gevallen gewoonweg de betere oplossing zijn. Als je je tuin echter een meer "open" uiterlijk wilt geven, is het raadzaam om een lagere omheining te gebruiken.

Extra bescherming van de privacy

Je privacy is erg belangrijk voor je en onze hoogste omheining biedt volgens jou hiervoor onvoldoende bescherming? In dit geval kan je terugvallen op onze extra privacybeschermende elementen. Deze zijn zeer eenvoudig te installeren en kunnen bovendien ook gecombineerd worden met de meeste omheiningen in ons assortiment. Zo kan je volledig ongestoord genieten van je vrije tijd in je eigen tuin!

We ondersteunen je graag!

We hopen dat je na het lezen van deze blog een beter idee hebt van de hoogte die echt goed is voor je tuinhek. Mocht je echter vragen hebben, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zullen je vragen vakkundig en vrijblijvend beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of gebruik ons contactformulier.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?