De indeling van je tuin

Vooral bij een groter tuinoppervlak kan het zeer interessant zijn om het door een zinvolle indeling in verschillende zones te verdelen. Op die manier kan je in je tuin bijvoorbeeld een ontspanningsruimte en een aparte werkruimte creëren. In deze korte blog gaan we in op enkele aspecten die je kunnen helpen bij het creëren van een efficiënte indeling van de ruimte in je eigen tuin.

Zorg voor verschillende zones

Zoals al besproken, is een inhoudelijke indeling van het eigen tuingedeelte belangrijk voor een zinvolle scheiding. Onze aanbeveling hier is een ruimte die in de eerste plaats bedoeld is voor je eigen ontspanning. Dit zou bijvoorbeeld praktisch aan je terras kunnen grenzen. In het achterste gedeelte van je eigen tuin kun je dan een "werkruimte" inrichten, waar je bijvoorbeeld een kas kunt bouwen of een bloembed kunt planten. Natuurlijk zijn er hier veel verschillende mogelijkheden. Wat je kiest hangt dus in de eerste plaats af van je eigen smaak en je eigen ideeën en wensen.

Een stijlvolle omheining om de zones in je tuin te scheiden

Om de scheiding van de ruimtes visueel te verduidelijken, is bijvoorbeeld een stijlvol sierhekwerk uit het assortiment van Hekwerkonline aan te bevelen. De afscheiding met een hek schept meer helderheid, omdat de verdeling echt verduidelijkt wordt. Ook hier kan je natuurlijk kiezen uit verschillende varianten en naast een sierhekwerk ook een schanskorfhekwerk met een moderne tuinpoort gebruiken - bij Hekwerkonline heb je de vrije keuze!

Hoe kunnen we je helpen?

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog een goed idee hebt gekregen over hoe je je eigen tuin kunt indelen. Desalniettemin zijn wij uiteraard graag bereid om je bij eventuele vragen of onduidelijkheden te helpen. Je kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice of ons een e-mail sturen via ons contactformulier. Onze experts staan je graag te woord en zoeken samen met je naar een eersteklas oplossing voor je tuin.

Deel dit bericht

Hulp Nodig?