Wat is een beton look schutting?

Wat is een beton look schutting?

hout beton schutting

Om jouw tuin te voorzien van een nieuwe uitstraling kan je een schutting met beton look plaatsen. Deze schutting is niet zoals andere schuttingen, maar zoals de naam het al zegt is het een schutting die er uit ziet als beton. Het hout waarmee de schutting is gemaakt is namelijk zwart grenen hout. De zwarte kleur geeft jouw tuin een unieke uitstraling. Maar wat houdt dit zwart grenen hout nou precies in?

Grenenhout, wat is het precies?

Het grenenhout is gedompeld in een zwarte kleur, wat helpt bij het verduurzamen van het hout. Door dit extra laagje is het hout geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Daardoor wordt het hout niet snel lelijk en kan het jaren mee. Ondanks de zwarte kleur van het hout zie je de normale houtstructuur nog gewoon, dus het gevoel van hout verdwijnt niet. Ook bij deze schutting blijft het gewoon hout, dus het kan gaan werken. Dit betekent dat het kan uitzetten of krimpen.

Compleet pakket beton schutting

De beton schutting is bij ons verkrijgbaar als standaard pakket. Daarbij kun je gewoon je eigen afmetingen invoeren. De tuinschermen zijn 180 cm x 180 cm. Daarbij kan je kiezen uit verschillende soorten bevestigingspalen, zoals betonpalen of schuttingpalen. Het hangt er dus maar net vanaf hoe je de beton look wil combineren. Het voordeel van zo’n compleet pakket is dat alles al is samengesteld en je alleen nog maar je eigen afmetingen in hoeft te voeren. Zelfs de bevestigingsmaterialen vind je in het pakket, dus dat hoef je ook niet meer bij elkaar te zoeken.

Meer weten over de beton look schutting?

Wil je meer weten over de beton look schutting of heb je vragen over het compleet pakket? Vraag ons raak en wij voorzien je van advies.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten
 1. Grenen hout beton schutting
  Grenen hout beton schutting pakket

  Vanaf € 134,75

  Aan € 381,05

 2. Douglas hout beton schutting pakket
  Douglas hout beton schutting pakket

  Vanaf € 239,70

  Aan € 531,00

Hulp Nodig?