Impregneervloeistof 750 ml

Onze prijs 20,50
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
1017119
Onze prijs 20,50

Impregneervloeistof

Houten producten in je tuin zijn prachtig en geven je tuin een natuurlijke look, je wil je hout dus zo goed mogelijk beschermen en dat doe je onder andere met impregneervloeistof. Door je hout hiermee te behandelen bescherm je het hout tegen schimmel, houtrot en ongedierte. Dus heb je een houten schutting, een tuinhuisje, een overkapping of andere houten producten in je tuin? Behandel het dan met impregneervloeistof.

Waarvoor is de impregneervloeistof geschikt?

De Embalit NTK impregneervloeistof is geschikt voor eigenlijk alle soorten tuinhout. Het is bovendien erg eenvoudig aan te brengen met een kwast of een roller. Het is een transparante vloeistof en geeft extra glans en daarmee kleur na behandeling. Je hout is dus niet alleen beter beschermd, maar ziet er ook nog eens beter uit.

Impregneervloeistof aanbrengen

Je kunt het impregneermiddel dus aanbrengen met een kwast of roller. Het best is dat te doen op schoon en droog hout. Zorg dus dat je zand en ander afval van je hout afhaalt voor je begint. De vloeistof wordt het best opgenomen als het hout goed droog is, ga dus niet direct na een regenbui met de impregneervloeistof aan de slag. Met een pot van 750ml kun je ongeveer 7,5m2 hout behandelen.

Ga voorzichtig aan de slag met de impregneervloeistof en voorkom dat het direct in contact komt met je ogen en je huid. Uitgebreide instructies en tips zijn te vinden op de pot zelf.

Vervolgstappen

Na het behandelen van het hout met impregneervloeistof is het verstandig daaroverheen nog een laag beits aan te brengen. De beits zorgt namelijk voor nóg een extra beschermlaag, waardoor ook weersinvloeden niet van invloed zullen zijn op je tuinhout. Zo ziet je tuinhuis of schutting er dus nog lange tijd als nieuw uit!

Meer weten?

Wil je meer weten over de impregneervloeistof of over hoe en wanneer het aan te brengen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Impregneervloeistof 750 ml
U plaatst een review over:Impregneervloeistof 750 ml
Uw waardering
Hulp Nodig?