Enkelstaafmat hekwerk groen Ral 6009

Enkelstaafs hekwerk is een modern en stevig paneel. Het hekwerk is op veel verschillende manieren in te zetten.

Verfijn resultaten
Huidige filters
 1. Kleur
Selectie verfijnen
Kleur
Hoogte hekwerk
 1. 83cm 1 artikel
 2. 103cm 1 artikel
 3. 123cm 1 artikel
 4. 143cm 1 artikel
 5. 153cm 1 artikel
 6. 173cm 1 artikel
 7. 193cm 1 artikel
 8. 203cm 1 artikel
 9. 233cm 1 artikel
 10. 243cm 1 artikel
Draad dikte
 1. 6/5/6 mm 1 artikel

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat hekwerk (ook wel 3d hekwerk genoemd) is een populaire manier om je erf af te scheiden. Het is een hekwerk dat gemaakt is uit ijzeren staven die aan elkaar gelast zijn en voor zien van een poedercoating. Wat een enkelstaafmat hekwerk kenmerkt is de buiging in het hekwerk, hier krijgt de enkelstaafmat de stevigheid door.

Wat is het verschil tussen enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekwerk?

Er zit een verschil tussen een de enkelstaafmat en dubbelstaafmat. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf – tegenover twee bij de dubbelstaafmat. Vandaar ook de naam van het product. Dit maakt de enkelstaafmat goedkoper en dus een veelgemaakte keuze als erfafscheiding.

Wat is het voordeel van een enkelstaafmat hekwerk?

De enkelstaafmat heeft een aantal voordelen. Zo is het een voordelige keuze en daardoor geschikt voor een groot aantal meters. Ook is de enkelstaafmat eenvoudig te plaatsen. Tevens zijn de enkelstaafmat hekwerken beschikbaar in bijna alle gewenste hoogtes: voor elke toepassing dus een enkelstaafmat.

Hoe groot is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat heeft een breedte van ongeveer 2,5 meter. Je kan dus snel een groot aantal meters tuinafscheiding zetten. Enkelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar bij Hekwerkonline in de hoogte maat vanaf 83 centimeter. We kunnen leveren tot wel 3 meter hoog.

Enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009

Het enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 is een hekwerk met ijzeren staven in een dennengroene kleur. Het is bij ons beschikbaar in diverse hoogtes en de hekwerken zijn standaard 2,5 meter breed. Je hekwerk is af te ronden met palen, deluxe beugels, omsteekdoppen en andere bevestigingsmaterialen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op deze pagina.

Alles voor je enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009

Niet alleen het enkelstaafs hekwerk zelf, maar ook de palen en de beugels zijn beschikbaar in de kleur RAL 6009. Zo maak je het, in combinatie met de andere bevestigingsmaterialen tot een mooi en sierlijk geheel. De tuinpoorten voor je enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 bestel je ook eenvoudig bij Hekwerkonline evenals de vlechtbanden die je aan het hekwerk kunt plaatsen om doorkijk te voorkomen.

De materialen

Het enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 is opgebouwd uit staafmatten en palen die aan elkaar gemaakt zijn. De staafmatten zelf zijn gemaakt van verzinkt draad, de draden zijn hierna aan elkaar gelast tot één grote mat. Na dit proces wordt het enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 voorzien van een poedercoating. Dit zorgt er, samen met het zink in je hekwerk, voor dat je beschermd bent tegen roest en weersinvloeden. Ze gaan dus mooi lang mee!

Anders dan een dubbelstaafmat hekwerk

Een enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 verschilt van een dubbelstaafmat hekwerk. Het heeft namelijk een knik bovenin en de staven zijn minder dik. Bovendien is deze variant beschikbaar in andere hoogtes dan de dubbelstaafs variant. Beide zijn beschikbaar in de kleur RAL 6009, dus als je twijfelt over de beste keuze voor jou kun je gerust contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!

Verschillende afmetingen

Omdat natuurlijk niet elke tuin of elk terrein even groot is kun je bij ons terecht voor verschillende formaten enkelstaafmat hekwerken in de kleur groen RAL 6009. Ze worden standaard geleverd met een breedte van 2,5 meter, maar je kunt ze uiteraard ook op maat laten afwerken. De hoogtes waar je uit kunt kiezen zijn: 103 cm, 123 cm, 143 cm en 193 cm.

Afwerking van je enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009

Om je enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 te plaatsen heb je zoals gezegd palen nodig, die inclusief beugels en afdekdopjes bij je thuis bezorgd worden. Om je hekwerk zelf te plaatsen heb je daarnaast ook betonmortel of snelbetonmortel nodig of kun je de Kongcrete installatiekit gebruiken. Hiermee zorg je dat je hekwerk stabiel in de grond staat én blijft staan.

Uitbreidingen

Je kunt je enkelstaafmat hekwerk groen RAL 6009 daarnaast ook uitbreiden met enkele poorten en dubbele poorten. Als je het hekwerk niet in de grond kunt plaatsen heb je ook nog de keuze uit een standaard voetplaat of een L-voetplaat, als je het hekwerk op een muurtje wilt plaatsen. Zoals gezegd kun je de ruimtes tussen de staven ook dichtmaken met vlechtbanden, om je privacy te garanderen.