Enkelstaafmat hekwerk antraciet Ral 7016

Enkelstaafs hekwerk is een modern en stevig paneel. Het hekwerk is op veel verschillende manieren in te zetten.

Verfijn resultaten
Huidige filters
 1. Kleur
Selectie verfijnen
Kleur
Hoogte hekwerk
 1. 83cm 1 artikel
 2. 103cm 1 artikel
 3. 123cm 1 artikel
 4. 143cm 1 artikel
 5. 153cm 1 artikel
 6. 173cm 1 artikel
 7. 193cm 1 artikel
 8. 203cm 1 artikel
 9. 233cm 1 artikel
 10. 243cm 1 artikel
Draad dikte
 1. 6/5/6 mm 1 artikel

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat hekwerk (ook wel 3d hekwerk genoemd) is een populaire manier om je erf af te scheiden. Het is een hekwerk dat gemaakt is uit ijzeren staven die aan elkaar gelast zijn en voor zien van een poedercoating. Wat een enkelstaafmat hekwerk kenmerkt is de buiging in het hekwerk, hier krijgt de enkelstaafmat de stevigheid door.

Wat is het verschil tussen enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekwerk?

Er zit een verschil tussen een de enkelstaafmat en dubbelstaafmat. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf – tegenover twee bij de dubbelstaafmat. Vandaar ook de naam van het product. Dit maakt de enkelstaafmat goedkoper en dus een veelgemaakte keuze als erfafscheiding.

Wat is het voordeel van een enkelstaafmat hekwerk?

De enkelstaafmat heeft een aantal voordelen. Zo is het een voordelige keuze en daardoor geschikt voor een groot aantal meters. Ook is de enkelstaafmat eenvoudig te plaatsen. Tevens zijn de enkelstaafmat hekwerken beschikbaar in bijna alle gewenste hoogtes: voor elke toepassing dus een enkelstaafmat.

Hoe groot is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat heeft een breedte van ongeveer 2,5 meter. Je kan dus snel een groot aantal meters tuinafscheiding zetten. Enkelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar bij Hekwerkonline in de hoogte maat vanaf 83 centimeter. We kunnen leveren tot wel 3 meter hoog.

Enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016

Maak je tuin af met een enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016. Met de kleur antraciet zit je altijd goed, net als met onze enkelstaafmat hekwerken: een topcombinatie dus! De hekwerken worden geleverd vanuit voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten voor je je nieuwe enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 kunt bewonderen!

Alles voor je enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016

Bij Hekwerkonline vind je alles voor je enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 op één plek. Dus niet alleen de hekken zelf, maar ook palen om ze aan te bevestigen, beton of voetplaten om je hek in vast te zetten en andere bevestigingsmaterialen. Wil je een enkelstaafmat poort in dezelfde kleur? Dan bestel je die ook eenvoudig op de pakketpagina! Om het af te maken kun je er vervolgens ook nog eens voor kiezen om een vlechtband te bestellen waarmee je gemakkelijk meer privacy creëert in je tuin.

Meerdere afmetingen beschikbaar

We leveren het enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 uit voorraad en houden daarbij een standaard breedte aan van 2,5 meter. Voor de hoogte heb je de keuze uit meerdere afmetingen, zodat je meerdere opties hebt. In een voortuin voorstaat bijvoorbeeld vaak een wat lager hekje, maar in de achtertuin is een hoger hek vaak prettiger. De hoogtes van de hekwerken vind je hieronder:

 • 103 centimeter
 • 123 centimeter
 • 143 centimeter
 • 173 centimeter
 • 193 centimeter

Benodigdheden voor het enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016

Als je zelf het enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 gaat plaatsen heb je nog wel een aantal extra onderdelen nodig. Een deel hiervan, zoals de palen, beugels, slotbouten en omsteekdoppen krijg je meegeleverd met je hekwerk. Daarnaast is het afhankelijk van de plek en met name de ondergrond waar je het hek gaat plaatsen of je voetplaten of (snel)betonmortel nodig hebt. Dit kun je bij het samenstellen van je bestelling direct ook in je winkelwagen plaatsen. Hieronder vind je alle extra’s die je mogelijk bij kunt bestellen:

De voordelen

Het enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 is stevig en stijlvol. Je kunt er dus lange tijd van genieten en je hoeft niet bang te zijn dat je hekwerk bij het eerst zuchtje wind omvergeblazen wordt. Het heeft daarnaast een open uiterlijk vanwege de ruimte tussen de staven in het hek. Wil je dit op bepaalde delen van je hekwerk toch afsluiten, dan kun je daar eenvoudig een vlechtband op plaatsen.

Montage van het hekwerk

Je kunt ervoor kiezen om het enkelstaafmat hekwerk antraciet RAL 7016 zelf te plaatsen, of om dit te laten doen door ons montageteam. Heb je twee linkerhanden? Dan kun je bij het samenstellen van je hekwerk direct kiezen voor onze montageservice. In beide gevallen is het belangrijk een goede berekening te maken van de benodigde afmetingen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Vragen?

Kom je er nou niet helemaal uit met de berekening, of wil je meer weten over onze hekwerken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al je hekwerkvragen!