Dubbelstaafmat hekwerk groen ral 6009

Dubbelstaafmatten van Nederlandse makelij. En dat tegen de beste prijzen.

1-12 van 16 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 16 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Een manier om je tuin te omheinen is met dubbelstaafmatten. Dit hekwerk is erg robuust en daardoor superstevig. Kies je voor een dubbelstaafmat als hekwerk, creëer je een strakke en moderne sfeer. Met de dubbelstaafmat groen ral 6009 krijg je een natuurlijke uitstraling door de groene kleur. Dus wil je dat het hekwerk opgaat in de omgeving, is dit een goede keus. Of je het hekwerk bij je huis wilt plaatsen, of bijvoorbeeld bij een school, dankzij de groene kleur is deze omheining altijd geschikt. Want het groen – ral 6009 – is enerzijds discreet, maar biedt wel de voordelen van een hekwerk. Kenmerkend van een dubbelstaafmatten hek is dat je erdoorheen kunt kijken. Hierdoor belemmer je je uitzicht niet, maar heb je toch een afscherming om je tuin. Wil je graag meer privacy, maar toch de uitstraling van een dubbelstaafmattenhek? Ook dit is geen probleem. We verkopen namelijk vlechtbanden waarmee je het hek of delen hiervan kunt dichtmaken. Dit kan in de kleur groen, om eenheid te houden, maar ook in een andere kleur om juist een contrast te creëren.

Dubbelstaafmatten in twee verschillende uitvoeringen

Bij ons vind je de groene dubbelstaafmat in twee verschillende uitvoeringen. We hebben een lichtere en een zwaardere variant, die ook onder 6/5/6 en 8/6/8 bekend zijn. De getallen baseren we op de dikte in millimeters van de draden. Dat betekent concreet dat de horizontale draad 6 of 8 millimeter dik is, terwijl de verticale 5 of 6 millimeter is. Bij beide varianten is de maaswijdte hetzelfde: 20 x 5 centimeter. De hekwerkpanelen zijn 250 centimeter breed. Daarnaast hebben we van de lichtere uitvoering ook een variant met een breedte van 200 centimeter. De stalen draden van de dubbelstaafmat zijn eerst verzinkt, zodat ze tegen roest worden beschermd. Daarna zijn ze met een groene coating laag bespoten. Is de coating beschadigd? Dan kun je dit met behulp van onze spuitbus met groene lak snel even bijwerken.

Voeg een dubbelstaafmat poort toe

Als je bij ons een hekwerk bestelt, heb je de kans om deze zelf te monteren. Gelukkig is dit geen lastig karweitje. Zie je het desondanks niet zitten of heb je geen tijd? Dan kunnen onze experts je helpen. Onze professionals zijn ervaren in het plaatsen van dubbelstaafmat hekwerken en denken graag mee om ook voor jou een goede oplossing te vinden. Op onze pagina over montage kun je meer informatie vinden.

Zelf monteren?

Wil je het zelf monteren? De dubbelstaafmat groen wordt uiteraard met alle benodigde materialen waaronder o.a. groene metalen palen geleverd. De metalen palen zorgen ervoor dat het geheel een strakke uitstraling krijgt. Bij het bestelproces kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Denk aan een ronde paal met langlipbeugels, een paal met voor gemonteerde montageblokjes of een rechthoekige paal met Deluxebeugels. De palen moeten ten minste 60 centimeter in de grond staan, zodat ze voldoende stevigheid bieden. Houd hier dus rekening mee met het bestellen. Wil je voor de zekerheid extra stevigheid aanbrengen? Bestel dan een van de volgende producten mee:

  • Voetplaten, voor als de paal niet in de grond kan worden gemonteerd, bijv. omdat de ondergrond te hard is, kun je het hiermee stevig vastzetten.
  • Betonmortel: biedt extra stevigheid
  • Snelbetonmortel: biedt extra stevigheid en droogt snel
  • Kongcrete: voor wanneer je iets anders dan beton wilt.

Keus in de hoogtematen

De groene dubbelstaafmatten zijn vanaf 63 centimeter hoog te bestellen. Dit is een ideale maat voor in de voortuin. Heb je een hele hoge dubbelstaafmat nodig? Dat kan tot 243 centimeter. Misschien wat hoog voor in je tuin, maar je ziet het bijvoorbeeld bij een gevangenis of rond de elektriciteitscentrale. Welke hoogtemaat voor jou ook geschikt is, tussen de 63 en 243 centimeter hebben wij alles op voorraad. Daarbij zijn de hoogteverschillen in sprongen van 20 centimeter. Dit in verband met de maaswijdte.

Vragen over een groen dubbelstaafmat hekwerk?

Veel van de informatie kun je al vinden op onze website, maar het kan toch zijn dat je nog vragen hebt. In dat geval kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Of je vraag nu over het groene dubbelstaafmat hekwerk gaat of over een van onze andere producten, onze medewerkers staan voor je klaar.

Hulp Nodig?