Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket

Vanaf 529,80

Aan 1.267,43

(incl. btw)
Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket
Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket
Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-68

Vanaf 529,80

Aan 1.267,43

Uw aanpassing
Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket
Hardhout Rhombus hout beton schutting pakket

Op voorraad

529,80

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Hardhout rhombus hout beton schutting van Hekwerkonline (enkele zichtzijde)

  Een hardhout rhombus hout beton schutting pakket van Hekwerkonline is een combinatie van hardhouten plankenschermen en betonnen palen die gebruikt worden om een schutting te maken. De hardhouten schermen worden in een enkelzijdige rhombus wijze geleverd – dus niet als planken maar als complete schermen, wat zorgt voor een uniek en decoratief design. Wil je toch liever een dubbelzijdige rhombus schutting. Kijk dan in onze configurator. De betonnen palen zijn stevig en duurzaam en zullen de schutting goed op zijn plaats houden. Dit schuttingpakket is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stevige, duurzame, mooie maar zeker ook unieke schutting voor hun tuin of oprit.

  Waarom rhombus schutting met betonpalen?

  Een hardhout rhombus hout beton schutting pakket van Hekwerkonline is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een stevige, duurzame en mooie schutting voor hun tuin. Deze schutting is gemaakt van hardhouten planken in een unieke rhombus-vorm, wat zorgt voor een opvallend design. De betonnen palen zijn stevig en zullen de schutting goed op zijn plaats houden, zodat je jarenlang kan genieten van je nieuwe schutting.

  Hardhout is een duurzame houtsoort die bekend staat om zijn sterkte en lange levensduur. Het is bestand tegen weersinvloeden en zal niet snel rotten of verweren. Bovendien is hardhout ook gemakkelijk te onderhouden. Een jaarlijkse beitsbeurt zal voldoende zijn om je schutting er mooi en verzorgd uit te laten zien. Pleeg je geen onderhoud, dan zal je schutting grijs verkleuren.

  Met een hardhout rhombus hout beton schutting pakket kies jevoor een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor je tuin. De combinatie van hardhout en beton zorgt voor een stevige en duurzame schutting die jarenlang mee zal gaan. Bovendien is de unieke rhombus-vorm van de hardhouten planken een echte eye-catcher en zal je schutting zeker opvallen. Kortom, met een hardhout rhombus hout beton schutting pakket kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

  Compleet pakket rhombus

  Wanneer je het complete pakket besteld via onze configurator, ontvang je ook daadwerkelijk alle producten in huis om je schutting op te zetten. Je ontvangt de palen, schermen maar ook de bevestigingsmaterialen. Je hoeft dus niet te twijfelen of je alle noodzakelijke producten wel besteld, wij leveren in dit pakket alles mee.                  

  Voordelen rhombus schutting

  Waarom zou je voor een rhombus schutting gaan? Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een hardhout rhombus hout beton schutting pakket:

  • Stevigheid en duurzaamheid: hardhout is een stevige en duurzame houtsoort, die bekend staat om zijn lange levensduur.
  • Uniek design: de hardhouten planken zijn op een unieke rhombus-vorm geplaatst, wat zorgt voor een opvallende schutting.
  • Milieuvriendelijk: hardhout is een milieuvriendelijke keuze, omdat het een natuurlijk en duurzaam materiaal is.
  • Kosteneffectief: hoewel (het aanschaffen van) hardhout enigzins duurder is in vergelijk andere houtsoorten, is het op de lange termijn kosteneffectief omdat het langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

  Vragen over een rhombus schutting?

  Heb je vragen over een rhombus schutting, neem dan contact met ons op via email of telefoon. Wij beantwoorden al je vragen met plezier. Heb je vragen over andere producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Veelgestelde vragen

  Moet ik mijn schutting beitsen?

  De schuttingen die wij aanbieden op onze website hoef je niet te beitsen. Uiteraard is dit wel mogelijk. Douglas hout bijvoorbeeld is onbehandeld en wordt naar verloop van tijd grijs, dat vinden mensen de charme van hout. Mocht je dit niet wensen, dan is beitsen een optie. Volg dan een aantal stappen: maak de schutting schoon, schuur de schutting licht op met een kleine korrel, breng beits aan (dekkend of transparant), laat de beits drogen en herhaal het beitsen. Dit proces dien je elke 2-3 jaar te herhalen.

  Wat is een hout beton schutting?

  Een hout beton schutting is een type tuinafscheiding die bestaat uit – hoe kan het ook anders – verschillende onderdelen van hout en beton. Het is een van de meest populaire schuttingen en ook erfafscheidingen. Het beton zorgt voor enorme stevigheid en het hout geeft het een natuurlijke uitstraling. Een hout beton schutting is zeer robuust en gaat jaren mee!

  Wat kost een hout beton schutting?

  De kosten van een hout beton schutting worden bepaald door de houtsoort en de kleur beton. Uiteraard zijn het aantal meters en of je ook een houten schuttingdeur kiest ook van belang bij het bepalen van de prijs. Voor de beste prijs bestel je uiteraard je hout beton schutting op Hekwerkonline.

  Hoe kan ik een hout beton schutting plaatsen?

  Een hout beton schutting kan je zelf plaatsen. Voor het plaatsen van een hout beton schutting heb je geen speciale gereedschappen nodig. Voor het plaatsen van een hout beton schutting graaf je kuilen voor de palen. Tussen de palen – die je in beton stort – zet je de onderplaten. Als laatste monteer je de houten tuinschermen en afdekkappen. Voor een uitgebreide handleiding klik hier.

  Waarom een hout beton schutting?

  Een hout beton schutting is een veelgemaakte keuze omdat dit type erfafscheiding lang mee gaat en zorgt voor de nodige privacy. Twee redenen voor veel mensen om voor een hout beton schutting te gaan. Daarnaast behoud je met de houten delen de natuurlijke look in je tuin. Een hout beton schutting is dus niet voor niets een veelgemaakte keuze.

  Hoe lang gaat een hout beton schutting mee?

  Een hout beton schutting gaat “een leven lang mee”. Dat is natuurlijk niet helemaal waar maar de levensduur van een hout beton schutting is wel 10 tot 15 jaar. Wanneer de hout beton schutting in beton staat, blijft deze mooi in lijn staan en gaat het geheel nog langer mee.

  Wat is het beste hout voor een schutting?

  Voor een houten schutting kan je gebruik maken voor verschillende soorten hout. De beste soort hout is dan ook niet echt aan de orde. Het soort hout is meer een kwestie van smaak. Grenen hout is een voordelige optie en geïmpregneerd, douglas daarentegen is niet geïmpregneerd en kun je zelf nog beitsen of verven. Hardhout heeft een wat luxere uitstraling en kan langer meegaan. Je kunt ook gaan voor een stijlvol luxe schutting paneel. Alle schuttingen zijn geproduceerd om jaren mee te gaan. 

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren. 

   

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.