Grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm

275,95
Inclusief btw

Heb je al een grenen houten schutting maar mis je nog een goede tuinpoort die jouw tuin volledig afsluit? Bekijk dan eens ons tuinpoort. Hekwerkonline biedt zijn poorten compleet aan inclusief kozijn en deurklink set.

Deze complete poort wordt geleverd met een:

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

De houten poort is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm. De poort zelf is 100 cm breed of 120 cm breed, hierbij moet je nog rekening houden met het kozijn (breedte kozijn 8.8 cm). De totale breedte inclusief scharnieren, kozijn en poort komt op ± 111cm of ± 131 cm. Met de scharnieren kun je de poort nog iets breder maken, door deze te stellen.

 

 

Een tuinpoort van grenen

Grenen is een populaire hout soort, dit type hout wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Omdat het grenen hout zeer sterk is, is het goed geschikt voor buiten. Hierdoor zie je het hout vaak terug in schuttingen en tuinpoorten.

Deze grenen poorten worden geleverd op een verstelbaar stalen frame, dit stalen frame is de basis van een stevige poort. De planken van grenen hout wordt op het frame geschroefd. De combinatie van het stalen frame en de grenen houten planken, zorgt ervoor dat het een sterk en stevig geheel is. Door deze combinatie is de poort goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Doordat het grenen hout is geïmpregneerd kunnen er wit/groen plekken op het houtoppervlak ontstaan. Het hars wordt namelijk wit/groen door het impregneren, deze plekken gaan geleidelijk weg. Je kunt deze plekken ook met wat er een borstel weg poetsen.

Deze poort wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een deurklink, cilinder, scharnieren & een kozijn. Hierdoor hoef je zelf niet nog meer materialen te bestellen.

Een grenen tuinpoort van Hekwerkonline

De grenen poorten van Hekwerkonline zijn te verkrijgen in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm breed, deze tuindeuren zijn 190 cm hoog. De tuinpoort inclusief het tuinpoort kozijn zal uiteindelijk 190 tot 200 cm hoog zijn, afhankelijk hoe ver het kozijn in de grond is bevestigd.

Zelf de tuinpoort installeren

Het is heel eenvoudig om de grenen tuinpoort van Hekwerkonline zelf te installeren. Hiervoor heb je enkel de volgende onderdelen nodig:

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.

Advies op maat

Wil je graag advies op maat welke tuinpoort het best past bij jouw tuinafscheiding? Onze adviseurs helpen je graag verder! Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat. 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm
U plaatst een review over:Grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?