Grenen hout beton schutting pakket

Vanaf 82,90
(incl. btw)
Grenen hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-103

Vanaf 189,80

Aan 663,38

Uw aanpassing
Grenen hout beton schutting pakket
Grenen hout beton schutting pakket

Op voorraad

189,80

Samenvatting

  Grenen hout beton schutting pakket

  Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen schutting van beton pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen. Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete grenen hout beton schutting pakket?

  • Alle tuinschermen zijn geschaafd
  • Afmeting tuinscherm 180 x 180 cm
  • Betonpalen 10 x 10 x 280 cm
  • Betonnen onderplaat 184 x 24 x 3.5 cm
  • Afdeklat
  • Bevestigingsmateriaal

  Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

  Schutting beton van Hekwerkonline

  De schuttingpanelen zijn van grenenhout gemaakt. Grenen is een naaldhoutsoort en daardoor heel stevig en goed bestand tegen weersinvloeden. De verticale planken van het schuttingpaneel voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Het kan zijn dat er wit/groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan. De combinatie van de sterke houten schutting en de betonpalen zorgen voor een stevig geheel. Een hout beton schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.

  Schutting beton bestellen

  Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe schutting met beton op twee verschillende manieren bestellen:

  • De grenen schutting panelen, de betonpalen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete grenen hout beton schutting pakket bestellen.

  Het complete pakket voor een schutting beton wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Grenen tuinschermen
  • Betonpalen om de grenen tuinschermen aan te bevestigen in de kleuren grijs en antraciet (het aantal betonpalen wordt gebaseerd op het aantal aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin).
  • Bevestigingsmateriaal
  • Binnen dit schutting beton pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 17 planks (15 + 2), 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2) & 23 planks (21 + 2) aan. Onze schuttingen beton bevatten geïmpregneerd grenen. Doordat het hout geïmpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de grenen tuinschermen erg lang mee gaan. Soms lijkt het of er wit/groene plekken op het houtoppervlak zit. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

  Schutting van beton aanschaffen?

  Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw betonnen schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

  • Een poort
  • Een kozijn, om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.
  • Kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel voor het stevig vastzetten van de betonnen palen in de grond.

  Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een grenen poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Vragen over de schutting beton van Hekwerkonline? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

  Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

  Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

  Schrijf een beoordeling over Grenen hout beton schutting pakket
  U plaatst een review over:Grenen hout beton schutting pakket
  Uw waardering