Enkelstaafmat hekwerk | 2.5 meter breed

Onze prijs 30,95
(incl. btw)
Waardering:
93%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
10101912
Onze prijs 30,95

Het enkelstaafmat hekwerk van Hekwerkonline is een goed alternatief voor onder andere tuingaas. Het hekwerk is een stevig paneel en heeft een strak en modern uiterlijk. Onze enkelstaafmatten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor staat Hekwerkonline garant voor zeer goede kwaliteit van het hekwerk.

Enkelstaafmat van Hekwerkonline

Enkelstaafmat hekwerk is een “lichte” variant van dubbelstaafmat hekwerk. Het hekwerk heeft een speciale knik, wat het hekwerk meer stevigheid geeft. Dit maakt een enkelstaafmat een goed alternatief voor tuingaas en dubbelstaafs hekwerk.

Waarom moet je kiezen voor een enkelstaafmat?

In tegenstelling tot onze dubbelstaafmatten, heeft een enkelstaafmat slechts één enkele en één horizontale staaf. Beide staven zijn van staal gemaakt en 5 mm dik. De staven worden aan elkaar gelast. De ruimte tussen de staven, de maas, is 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze ruimte is relatief klein. Dit maakt het erg lastig om over het hekwerk te klimmen, waardoor de toegang tot jouw tuin voor onbevoegden wordt beperkt. Daarnaast bevatten de staafmatten standaard puntjes bovenop het hekwerk. Deze puntjes zorgen ervoor dat het zeer lastig wordt om over het hekwerk heen te klimmen. Hiermee is de privacy in jouw tuin gegarandeerd!

Onze enkelstaafmatten zijn te verkrijgen in vier verschillende hoogtes: 103 cm, 123 cm, 143 cm en 193 cm. Het enkelstaafmat hek is standaard 250 cm breed.

Het plaatsen van een enkelstaafmat hek

Een enkelstaafmat hek van Hekwerkonline kun je eenvoudig zelf in je tuin installeren met behulp van ons eenvoudige installatiesysteem. Voor het plaatsen van het hekwerk zijn tuinpalen nodig. Hiervoor is onze paal 6 x 4 cm zeer geschikt. De palen moeten 60 cm diep in de grond worden geplaatst zodat het hekwerk stevig staat. Ook heb je beugels en afdekdopjes nodig om het hekwerk te installeren.

Wil je er zeker van zijn dat jouw hekwerk stevig in de grond staat en bestand is tegen alle weersinvloeden, dan adviseren wij om de palen met behulp van kongcrete, snelbeton of betonmortel in de grond te plaatsen.

Je kunt jouw tuinafrastering nog verder uitbreiden door een dubbele tuinpoort of enkele tuinpoort toe te voegen. Hiermee beperk je de doorgang naar jouw tuin en creëer je een complete omheining rondom jouw tuin.

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.3
Waardering:
93% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Enkelstaafmat hekwerk | 2.5 meter breed
U plaatst een review over:Enkelstaafmat hekwerk | 2.5 meter breed
Uw waardering
Hulp Nodig?