Enkele tuinpoort ECO 100 cm breed

Vanaf 149,95 Normale prijs 239,95
Inclusief btw

Onze enkele tuinpoort wordt als complete poort geleverd, dat wil zegegn dat alle onderdelen die nodig zijn mee worden geleverd. De poort is verkrijgbaar in 2 breedtes, de poortpalen zijn ieder 6 x 4 cm. In de handleiding worden de overige maten weergegeven. Het is mogelijk om deze poort te combineren met onze dubbelstaafs hekwerk en enkelstaafs hekwerk, wij adviseren dan om gebruik te maken van een poortaansluiting. Vergeet dan niet een slotbout set & twee zelfborende parkers mee te bestellen.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
Enkele tuinpoort ECO 100 cm breed

Enkele tuinpoort ECO

Een enkele tuinpoort past uitstekend bij onze enkelstaafs of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een een moderne en prachtige doorgang. De vulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van deze tuinpoort zijn 6 x 4 cm en het staal is 1.5 mm dik. Deze combinatie van constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort heel stevig is. Dit zorgt er tevens voor dat de poorten een hoge mate van veiligheid hebben. De ECO tuinpoort is voorzien van een slot die verwerkt is in het frame, hierdoor krijg je een strakke uitstraling. Deze enkel tuinpoort ECO is te verkrijgen in 2 verschillende breedtes zoals; 100 & 120 cm breed. De poort van 100 cm breed heeft een vleugel van 87 cm breed en de poort van 120 cm breed heeft een vleugel van 107 cm breed.

Net als de dubbele poort van Hekwerkonline is ook de enkele poort verzinkt en vervolgens gepoedercoat. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat de poort erg goed beschermd is tegen alle weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten erg duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • 2 poortpalen
 • Een kader
 • Een poortvulling
 • Een slot
 • Een slotvanger
 • Afdekdoppen

Verschil ECO en Premium poorten

Beide poorten zijn geschikt voor een enkelstaaf- en een dubbelstaaf hekwerk.  Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • Premium poort heeft palen van 6,6 cm en 2 mm dik materiaal. Bij de ECO poort is dit 6x4 cm en een dikte van 1,5 mm.
 • De palen van de Premium gaan 80 cm de grond in, bij de ECO gaan de palen 60 cm de grond in.
 • De ECO poort van 1 meter heeft een doorgang van +/- 87 cm. De gehele breedte van de poort inclusief palen is +/- 120 cm.
 • De premium poort van 1 meter heeft een vleugel van 1 meter. Dus de totale breedte inclusief de poorten is groter.
 • De scharnieren van de Premium zijn anders dan die van de ECO.

Optioneel:

Mogelijkheden

Deze enkele tuinpoorten van hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren. Hekwerkonline levert zijn poorten compleet bij jou thuis zodat jij het alleen nog hoeft te monteren. Poorten dienen altijd in de grond geplaatst te worden, wil je de poort op voetplaten zetten? Dan adviseren wij je om een stevige voetplaat bij een contstructie bedrijf te halen. Dan weet je zeker dat de poort stevig genoeg staat. 

Lees meer

Dit product valt onder vrachtpost.

 • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
 • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort ECO 100 cm breed
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort ECO 100 cm breed
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining