Profi Tor Enkel 100 cm breed

Vanaf 449,00
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 5-10 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
Profi-Tor-Enkel-100-cm-breed

Onze enkele tuinpoorten worden geleverd met alle onderdelen die nodig zijn bij deze poort. Wil je deze bevestigen aan een hekwerk? Dan dien je apart poortaansluitingen erbij aan te schaffen. De vleugel van de poort is 1 meter breed, de poortpalen zijn ieder 6 cm breed en moeten bij de afmeting opgeteld worden. In de handleiding worden de overige afmetingen weergegeven. 

Enkele tuinpoort premium 100 cm

Een enkele poort past perfect bij een enkelstaafs of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De enkelstaafsvulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van een enkele tuinpoort zijn 6 x 6 cm en de dikte van het staal is 2 mm. Deze moderne en elegante constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is. De stevigheid van de premium poorten zorgt er daarnaast voor dat ze een hoge mate van veiligheid hebben.

Net als de dubbele poorten van Hekwerkonline is ook de enkele poort voorzien van een poedercoating. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten zeer duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • 2 poortpalen
 • Een vleugel met enkelstaafs vulling
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Afdekdoppen 

Optioneel:

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in twee verschillende breedtes: 100 cm en 120 cm breed. Bij onze premium tuinpoorten zijn de bovengenoemde maten van de vleugel breedte (het draaiende gedeelte). Bekijk de exacte afmeting in onze handleiding.

Verschil ECO en Premium poorten

Beide poorten zijn geschikt voor een enkelstaaf- en een dubbelstaaf hekwerk.  Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De premium poort heeft palen van 6x6 cm, het materiaal is 2 mm dik. Bij de Eco poort zijn de palen 6x4 cm en is het materiaal 1.5 mm dik.
 • De palen van de Eco poort gaan 60 cm de grond in, de palen van de Premium poort gaan 80 cm de grond in.
 • De Premium poort van 100 cm breed heeft een vleugel van daadwerkelijk 100 cm breed. De totale breedte inclusief de palen is dus groter, ongeveer 120 cm.
 • De Eco poort van 100 cm breed heeft een vleugel van 87 cm breed. De totale breedte van de poort is ongeveer 106 cm.
 • De scharnieren van de Premium poort zijn robuuster dan die van de Eco poort en steken niet uit aan de buitenzijde van de paal.
 • Het slot van de Premium poort zit verwerkt in het frame van de vleugel. Het slot van de Eco poort zit tussen het frame van de vleugel en de paal van de poort.

Mogelijkheden

De enkele poorten van Hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren en vormen samen een moderne tuinafscheiding. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Poorten dienen altijd in de grond geplaatst te worden. Wil je de poort op voetplaten zetten? Dan adviseren wij je om een stevige voetplaat bij een contstructiebedrijf te halen. Dan weet je zeker dat de poort stevig genoeg staat. 

Jouw enkele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 • Wij leveren in heel Nederland en België
 • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
 • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Profi Tor Enkel 100 cm breed
U plaatst een review over:Profi Tor Enkel 100 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?