Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket

Vanaf 29,95
Inclusief btw
Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket
Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket

Op voorraad

108,90

Samenvatting

  Jouw tuin compleet maken met dit Deluxe pakket dubbelstaafmat hekwerk

  Dubbelstaafmatten worden naast houten schuttingen meer en meer toegepast als tuinafscheiding. Beide producten zijn een veel gemaakte keuze, dubbelstaafmatten hebben als voordeel dat je zicht blijft houden buiten de tuin en “gaan een leven lang mee”. Het Deluxe dubbelstaafmat hekwerk pakket is onderscheidend met prachtige beugels waarmee de hekwerkpanelen aan de palen worden bevestigd.

  Bevestiging in de grond

  Na het selecteren van de productopties, volgen opties voor het bevestigen van de palen. Naast de optie “ik wil niets bestellen voor bevestiging” krijg je een viertal opties:

  • Kongcrete installatiekit een opvulmiddel met twee componenten
  • Snelbeton mortel supersnel hard om een (~15 minuten) om snel verder te kunnen
  • Betonmortel de tijd voor drogen bedraagt zo’n 2 uur
  • Voetplaat dit is een uitstekende optie bij een poort bij een harde (betonnen) ondergrond (inkorten van de paal dien je zelf te doen)

  Stevig hekwerk

  De dubbelstaafmatten hebben een maas van 20x5 centimeter waardoor het product stevig is. De kwaliteit van de producten is “best-in class”, geproduceerd in Nederland. Door een zink- en coatlaag, zijn deze producten zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt het product nagenoeg onderhoudsvrij en geeft het een lange levensduur.

  Compleet pakket

  Het Deluxe dubbelstaafmat hekwerk pakket wordt compleet geleverd. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  Om het bestellen eenvoudig te maken, kan onze calculator gebruikt worden. Met het invoeren van hoogte, aantal meters, gewenste kleur en het aantal hoeken doet onze calculator de rest. De materialen kunnen worden afgehaald bij onze vestiging of aan huis worden bezorgd. Ook deze keuze is aan jou, voor een ervaring met Grenzeloos gemak.

  Advies gewenst?

  Onze calculator is van dienst in vele gevallen. Mocht hulp gewenst zijn bij het bestellen, onze medewerkers helpen graag. Telefonisch tussen 09:00 uur en 17:00 uur en gedurende de gehele dag via e-mail.

   

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

  Voor levertijden zie artikel.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket
  U plaatst een review over:Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Deluxe pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?