Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket

Vanaf 34,95
Inclusief btw
Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
dubbelstaafmat hekwerk pakket 2.5 meter
Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket

Op voorraad

75,11

Samenvatting

  Wij hebben twee soorten dubbelstaafmatten hekwerk in ons assortiment. De gebruikelijke variant op onze website (staven met een diameter van 6 en 5 millimeter, zogenaamde 6/5/6 variant) alsmede een robuustere variant. De robuustere variant heeft bij ons het label “Pro” omdat we deze variant vaak tegenkomen bij bedrijfsterreinen en langs bijvoorbeeld het spoor. Nog meer stevigheid en dikwijls voorgeschreven in specificaties van de overheid. De Pro dubbelstaafmatten hebben staven met een diameter van 8 en 6 millimeter, ook wel omschreven als de 8/6/8 variant. Wij leveren het Pro pakket dubbelstaafmatten met ronde palen en bijpassende beugels.

  Bevestiging in de grond

  Ook voor het Pro pakket hebben wij een aantal opties om de palen te bevestigen in of op de grond. Der palen kunnen in de grond gezet worden zonder versteviging of middels de volgende opties:

  Super stevig hekwerk

  De Pro dubbelstaafmatten (8/6/8 variant) in combinatie met de ronde palen inclusief beugels zijn de stevigste in z’n soort. De kwaliteit van de producten is net zoals de 6/5/6 variant “best-in class”, echter biedt het product meer stevigheid. Productie van dit product vindt ook plats in Nederland. Door de oppervlaktebewerking (verzinkt en gecoat) is het product letterlijk niet kapot te krijgen en daarmee uiterst duurzaam.

  Compleet pakket

  Het Pro dubbelstaafmat hekwerk pakket wordt middels de calculator geselecteerd en bevat de volgende producten:

  • Dubbelstaafmatten
  • Ronde palen
  • Bevestigingsbeugels inclusief slotbouten
  • Bijbestelde producten zoals voetplaten of privacystroken

  Het bestellen is uiterst eenvoudig gemaakt door de door ons gemaakte calculator te gebruiken. Het ingeven van een viertal variabelen zorgt ervoor dat alle benodigde materialen in het pakket terecht komen. Daarna kan simpelweg worden over gegaan tot bestellen.

  Hulp nodig?

  Ook al maakt onze calculator het bestellen eenvoudig, niet alle situaties kunnen worden uitgerekend in dit systeem. Wij staan via de telefoon, e-mail of chat voor je klaar om te ondersteunen bij het bestellen of voor (technisch) advies.

   

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

  Voor levertijden zie artikel.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket
  U plaatst een review over:Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?