Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket

Vanaf 34,75
(incl. btw)
Waardering:
96%
Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-41

Vanaf 74,11

Aan 534,49 Adviesprijs 784,49

Uw aanpassing
dubbelstaafmat hekwerk pakket 2.5 meter
Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket

Op voorraad

74,11

Samenvatting

  Wij hebben twee soorten dubbelstaafmatten hekwerk in ons assortiment. De gebruikelijke variant op onze website (staven met een diameter van 6 en 5 millimeter, zogenaamde 6/5/6 variant) alsmede een robuustere variant. De robuustere variant heeft bij ons het label “Pro” omdat we deze variant vaak tegenkomen bij bedrijfsterreinen en langs bijvoorbeeld het spoor. Nog meer stevigheid en dikwijls voorgeschreven in specificaties van de overheid. De Pro dubbelstaafmatten hebben staven met een diameter van 8 en 6 millimeter, ook wel omschreven als de 8/6/8 variant. Wij leveren het Pro pakket dubbelstaafmatten met ronde palen en bijpassende beugels. Door de oppervlaktebewerking (verzinkt en gecoat) is het product letterlijk niet kapot te krijgen en daarmee uiterst duurzaam.

  Bevestiging in de grond

  Ook voor het Pro pakket hebben wij een aantal opties om de palen te bevestigen in of op de grond. Der palen kunnen in de grond gezet worden zonder versteviging of middels de volgende opties:

  Compleet pakket

  Het Pro dubbelstaafmat hekwerk pakket wordt middels de calculator geselecteerd en bevat de volgende producten:

  • Het hekwerk
  • Ronde palen
  • Bevestigingsbeugels inclusief slotbouten
  • Bijbestelde producten zoals voetplaten of privacystroken

  Het bestellen is uiterst eenvoudig gemaakt door de door ons gemaakte calculator te gebruiken. Het ingeven van een viertal variabelen zorgt ervoor dat alle benodigde materialen in het pakket terecht komen. Daarna kan simpelweg worden over gegaan tot bestellen.

  Hulp nodig?

  Ook al maakt onze calculator het bestellen eenvoudig, niet alle situaties kunnen worden uitgerekend in dit systeem. Wij staan via de telefoon, e-mail of chat voor je klaar om te ondersteunen bij het bestellen of voor (technisch) advies.

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

  Voor levertijden zie artikel.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

  Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

  Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

  Klantenreviews
  9.6
  Waardering:
  96% of 100
  3 Reviews
  Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket
  U plaatst een review over:Dubbelstaafmat 8/6/8 2.5m Professional pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?