Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Professional pakket

Vanaf 31,95
Inclusief btw
Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Professional pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
dubbelstaafmat hekwerk pakket 2.5 meter
Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Professional pakket

Op voorraad

59,90

Samenvatting

  Dubbelstaafmat 6/5/6 pakket met ronde paal

  Wij hebben twee soorten dubbelstaafmatten hekwerk in ons assortiment. De gebruikelijke variant op onze website (staven met een diameter van 6 en 5 millimeter, zogenaamde 6/5/6 variant) alsmede een robuustere variant, de 8/6/8 variant. Wij leveren dit Pro pakket met 6/5/6 dubbelstaafmatten met ronde palen en bijpassende beugels. Door de oppervlaktebewerking (verzinkt en gecoat) is het product letterlijk niet kapot te krijgen en daarmee uiterst duurzaam. De ronde metalen palen geven een mooie uitstraling aan de hekwerken. Neem snel een kijkje op de pagina of blader door onze foto’s en stel je complete pakket hekwerk samen.

  Veelgemaakte keuze

  De staafmatten van het type 6/5/6 zijn een veelgemaakte keuze. Het hekwerk wordt door Hekwerkonline geleverd aan de professional die het monteert bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of als afscheiding bij een school. Bij woonhuizen wordt het ook veel toegepast: in de voortuin wordt de dubbelstaafmat van 103 centimeter hoogte veel gebruikt. De achtertuin wordt ingesloten met een hoogte van 183 centimeter. De kleurstelling van het gehele pakket (hekwerkpaneel, metalen paal, beugels) kan worden afgestemd op de situatie. Met grijs, zwart, groen en de thermisch verzinkte variant valt altijd een match te maken. Monteren van het pro pakket kan je natuurlijk ook zelf, met de ronde palen heb je iets speling in de afstelling tijdens het monteren. Wil je zelf niet monteren? Geen probleem, wij hebben zeer ervaren monteurs in dienst die alle dubbelstaafmatten moeitelos monteren.

  Bevestiging in de grond

  Het 6/5/6 Pro pakket kan met een zogenaamde palenrammer gezet worden. Een bekend attribuut bij de monteurs van Hekwerkonline. Echter, er zijn uiteraard meerdere mogelijkheden om de metalen palen vast te zetten. De palen kunnen in de grond gezet worden zonder versteviging of middels de volgende opties:

  Compleet pro pakket

  Het 6/5/6 staafmat pro pakket kan zeer eenvoudig worden samengesteld met onze configurator. De volgende producten zitten sowieso in het pakket:

  • Dubbelstaafmatten in de gewenst hoogte
  • Ronde metalen palen
  • Bevestigingsbeugels (langlipbeugels) inclusief kleinmateriaal
  • Extra opties zoals een tuinpoort of dubbelstaafmat poort

  Het bestelgemak is enorm door de configurator die wij hebben ontwikkelt. Wanneer de kleur, het aantal strekkende meters en de hoogte geselecteerd wordt, geeft de configurator automatisch de juiste dubbelstaafmatten, de ronde palen en het kleinmateriaal. We hoeven je dan alleen nog veel succes te wensen met het monteren.

  Advies nodig?

  Heb je een opstelling die je niet kwijt kan in de configurator? Wil je toch wat advies van onze professionals? Wij staan klaar om je te helpen en adviseren voor alle vragen omtrent het complete pro pakket dubbelstaafmatten – of voor elke willekeurige andere vraag.

   

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

  Voor levertijden zie artikel.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Professional pakket
  U plaatst een review over:Dubbelstaafmat 6/5/6 2.5m Professional pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?