Douglas Rhombus hout beton schutting pakket

Vanaf 199,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Douglas Rhombus hout beton schutting pakket
Douglas Rhombus hout beton schutting pakket
Waardering:
100%
Douglas Rhombus hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
005453-67

Vanaf 169,85

Aan 776,43

Uw aanpassing
Douglas Rhombus hout beton schutting pakket
Douglas Rhombus hout beton schutting pakket

Op voorraad

169,85

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Douglas rhombus hout beton schutting van Hekwerkonline (enkele zichtijde)

  Een douglas rhombus hout beton schutting koop je natuurlijk bij Hekwerkonline. Dit schutting pakket is een combinatie van douglas tuinschermen met betonnen onderplaten en palen. Tezamen vormen deze onderdelen een zeer fraaie schutting. De douglas tuinschermen in dit pakket zijn van de rhombus variant: een trapezium vorm met een luxe en unieke uitstraling. De betonnen palen en onderplaten zijn sterk en robuust en zorgen voor een oerstevige schutting.

  Compleet pakket douglas rhombus schutting

  Wanneer je een schutting besteld via onze configurator, ontvang je alle producten in huis om je schutting op te zetten. Van schermen tot bevestigingsmateriaal en palen. Op basis van de door jouw ingegeven variabelen rekent onze tool precies uit wat je nodig hebt in jouw situatie. Geen twijfel noodzakelijk of de producten compleet zijn, dat regelt onze tool. Je hoeft dus niet te twijfelen of je alle noodzakelijke producten wel besteld, wij leveren in dit pakket alles mee. Met een rhombus hout beton schutting pakket inclusief douglas schermen heb je niet alleen een erfafscheiding, je hebt ook een echte eyecatcher in je tuin staan. Deze luxe schutting is niet de meest kost efficiënte keuze – er zijn goedkopere opties – maar zeker heb je bekijks in je tuin.

  Wil je liever een douglas rhombus schutting met houten palen? Dat kan natuurlijk ook. Het douglas rhombus hout schutting pakket bestaat uit louter houten onderdelen.

  Plaatsen van een rhombus schutting

  Hoe monteer je een hout beton schutting met rhombus panelen van douglas hout? Dat kunnen wij van Hekwerkonline jouw wel vertellen. Het monteren van een rhombus schutting doe je in een aantal stappen. Hieronder geven we je de belangrijkste stappen aan:

  • Maak de grond vrij van een eventuele oude schutting en bijvoorbeeld wortels en puin.
  • Maak een lijn waar de schutting komt te staan en graaf de kuilen voor de palen – deze staan ongeveer 200cm uit elkaar.
  • Je plaatst de betonnen palen in de gaten. Zet de palen vast met betonmortel voor een stevig resultaat.
  • Plaats de onderplaten van beton tussen de palen.
  • Monteer de douglas houten rhombus panelen tussen de palen met het bevestigingsmateriaal.

  Op onze site vind je een handleiding voor het monteren van de hout beton schutting. Hierin geven we alle noodzakelijke stappen weer die genomen moeten worden. Ook staat hierin beschreven welke gereedschappen noodzakelijk zijn voor een succesvolle montage. Wil je liever toekijken vanuit je luie stoel wanneer Hekwerkonline professionals de schutting monteren? Ook geen probleem. Maak gebruik van onze montageservice.

  Vragen over een rhombus schutting?

  Heb je vragen over een douglas rhombus schutting, neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen je graag!  

  Veelgestelde vragen

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren. 

   

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.