Douglas poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm

325,00
Inclusief btw

Wil je jouw Douglas schutting helemaal afmaken en de doorgang op een mooie manier afsluiten? Kijk dan eens naar de Douglas poort van Hekwerkonline! Door deze complete poortdeur toe te voegen aan jouw tuinafrastering, creëer je een compleet en fraaie tuinafscheiding. Om het je allemaal iets gemakkelijker te maken, leveren wij de poort compleet met kozijn en deurklink set.

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

De houten poort is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes: 100 cm en 120 cm. De poort zelf is 100 cm breed of 120 cm breed. Hierbij moet je nog rekening houden met het kozijn (breedte kozijn 8.8 cm). De totale breedte inclusief scharnieren, kozijn en poort komt op ± 111cm of ± 131 cm. Met de scharnieren kun je de poort nog iets breder maken door deze te stellen.

Een complete douglas tuinpoort van Hekwerkonline

Deze houten tuinpoort wordt standaard geleverd met een verstelbaar, stalen frame. De Douglas planken worden op het stalen frame geschroefd. Doordat wij gebruik maken van een stalen frame en houten planken krijg je een stevig geheel. Douglas hout geeft een robuste uitstraling maar is tevens ook elegant.

Om de tuinpoort goed te bevestigen heb je ook een kozijn nodig. Deze wordt samen geleverd met een deurklink, scharnieren, cilinder en sleutels. Op deze manier wordt een volledig complete poort geleverd. Met een Speedboor van 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren. 1x een gat boren voor de deurklink en 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Het plaatsen van de douglas poort

Je kunt eenvoudig de tuinpoort zelf in jouw tuin plaatsen. Hiervoor is het volgende nodig:

  • Een tuinpoort kozijn van Douglas hout inclusief een aanslag lat
  • Plaatduimen voor ophangen poort: t/m 100 xm breed 2 stuks, vanaf 120 cm breed 3 stuks. (nieuwe poorten 120cm breed, 2 plaatduimen)
  • Een deurklink met rozetten (wordt standaard meegeleverd).

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen, maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.

Meer informatie

Wil je graag ons volledige assortiment tuinpoorten zien? Klik hier om alle tuinpoorten te zien. Wil je meer informatie over welk tuinpoort het best bij jouw wensen en tuinafscheiding past? Neem vrijblijvend contact met ons op of begin een chatgesprek. Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring in tuinafscheidingen en helpen je graag verder!

 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Douglas poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm
U plaatst een review over:Douglas poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 190 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?