Toebehoren

Ook al het toebehoren voor je composiet schuttingen en poorten vind je bij Hekwerkonline!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Composiet toebehoren

Ben je van plan een composiet tuinafscheiding te maken en heb je de juiste toebehoren nodig? Onze composiet toebehoren zijn ideaal voor het realiseren van jouw composiet schutting. Composiet toebehoren zijn onder andere betonmortel en een installatiekit waar geen beton voor nodig is. Met betonmortel, snelbetonmortel en andere toebehoren uit onze webshop heb je alles in huis om een stevige schutting neer te zetten. Deze toebehoren zijn onmisbaar voor jouw tuinproject met composiet en bestel je gemakkelijk en snel bij Hekwerkonline.

De voordelen van composiet

Met composiet voor jouw tuinafscheiding maak je een duurzame en stijlvolle keuze. Het composiet van Herkwerkonline bestaat voor 70% uit gerecycled hout waardoor het composiet een natuurlijke look heeft. Het overige deel van de componenten die zijn samengevoegd tot composiet bestaat uit gerecycled kunststof. Door de stevige samenstelling gaat composiet lang mee en kun je een duurzamere keuze maken voor je tuin. Bovendien kan composiet niet roesten. In combinatie met de juiste toebehoren zet je met composiet schuttingen en poorten een stevige tuinafscheiding neer waar je jaren plezier van hebt. Een hekwerk van composiet plaats je gemakkelijk zelf met de composiet producten en toebehoren in onze webshop.

Composiet toebehoren

Wij bieden diverse hoogwaardige toebehoren voor het plaatsen van een solide composiet schutting. Betonmortel is onmisbaar om de palen van een hekwerk of schutting stevig te plaatsen en wij bieden een hoogwaardige betonmortel en snelbeton. Daarnaast hebben wij speciale composiet toebehoren als alternatief voor beton, zoals Kongcrete. Kongcrete is een mooi en lichtgewicht alternatief voor beton. Bij dit product heb je geen water nodig en binnen 3 minuten is het materiaal al hard. Kongcrete kan zowel voor houten als metalen palen worden gebruikt en sluit mooi aan bij een composiet hekwerk. Welke toebehoren en gereedschap je ook nodig hebt voor je composiet tuinproject, bij ons bestel je deze gemakkelijk.

Toebehoren eenvoudig bestellen

Wil je composiet toebehoren zoals diverse soorten beton of Kongcrete installatie kit bestellen? Bij Hekwerkonline zijn alle composiet toebehoren gemakkelijk te bestellen en snel tot aan de voordeur geleverd. Naast toebehoren kun je ook voor composiet gereedschap terecht, wel zo handig als je alles tot je beschikking hebt. Wil je graag advies over welke composiet toebehoren de beste keuze zijn voor jouw tuinproject? Onze adviseurs helpen je graag! Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar, ook voor montage van een schutting of tuinafscheiding door heel Nederland.

Hulp Nodig?