Gereedschap

Wil je jouw composiet schutting monteren, maar heb je het juiste gereedschap niet in huis? Dan bestel je het eenvoudig bij Hekwerkonline. 

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Betonpoeren
  1. Ja 0 artikelen
  2. Nee 0 artikelen
Maat sleutels
  1. 5 mm 1 artikel
  2. 6 mm 1 artikel
  3. 8 mm 1 artikel
  4. 8 x 10 mm 2 artikelen
  5. 10 x 13 mm 2 artikelen
Kleur

12 producten

Filter
per pagina

12 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gereedschap composiet

Wil je zelf aan de slag om een composiet tuinafscheiding te realiseren? Een composiet tuinafscheiding is de perfecte manier om veiligheid en privacy te creëren en je maakt deze gemakkelijk zelf. Een tuinafscheiding realiseer je gemakkelijk zelf met het gereedschap composiet van Hekwerkonline. Gereedschap sluit perfect aan bij ieder tuinproject met composiet en is gemakkelijk te bestellen. Alle gereedschap en benodigdheden worden snel bij je thuisbezorgd zodat je meteen aan de slag kunt met jouw tuinproject.

Professioneel gereedschap

Het is wel zo handig om het juiste gereedschap bij de hand te hebben als je een tuinafscheiding gaat neerzetten. Hekwerkonline heeft het nodige gereedschap voor composiet op voorraad waarmee je jouw tuinproject gemakkelijk kunt realiseren. Bij Hekwerkonline vind je alle basisbenodigdheden zoals een grondboor, een bouwemmer, een rolmaat, een hamer en een waterpas. Wil je de benodigdheden voor je hele bouwproject in één keer in huis hebben? Bekijk dan ook eens de composiet toebehoren zoals betonmortel. Bij ons vindt je een handige mixer voor betonmortel waarmee je gemakkelijk zelf je beton goed mengt.

Gereedschap voor composiet

Composiet is een samengesteld materiaal dat bij Hekwerkonline gemaakt is van gerecyclede materialen. De componenten van het composiet zijn hout en kunststof, waar hout de overhand heeft omdat composiet voor 70% uit gerecycled hout bestaat. Naast dat composiet is gemaakt van gerecyclede materialen, is composiet ook een duurzaam materiaal omdat het erg lang mee gaat. Composiet is bovendien goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden want het gaat niet snel rotten en kan ook niet gaan roesten. Met een professionele plaatsing van een composiet schutting gaat deze dan ook gegarandeerd jaren mee. Een composiet schutting is eenvoudig te plaatsen en zeker met het benodigde gereedschap voor composiet zet je zelf succesvol een stevige tuinafscheiding neer.

Snel in huis

Kies je voor een tuinafscheiding van composiet dan kies je voor duurzaamheid en luxe. Ga je zelf een hekwerk van composiet plaatsen? Haal dan meteen al je gereedschap voor composiet in huis! Ben je al begonnen en blijkt dat je nog wat gereedschap voor composiet mist? Bij Hekwerkonline bestel je gemakkelijk en snel al je gereedschap zodat je snel weer verder kunt! Heb je vragen over het bestellen of wil je graag advies over het gereedschap voor composiet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen. We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.