Composiet poorten

Maak je composiet schutting af met een composiet poort. Bekijk ons uitgebreide aanbod en maak je keuze!

1 product

Filter
per pagina

1 product

Filter
per pagina

Composiet poort

Zoek je een stijlvolle composiet poort met hoogwaardig hang- en sluitwerk? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Een composiet poort biedt een stijlvolle en duurzame toegang tot de tuin en sluit perfect aan op een composiet schutting. Een poort van composiet is bovendien gemakkelijk te plaatsen en goed te combineren met een schutting gemaakt van ander materiaal. Een composiet poort heeft dankzij de combinatie van hout en kunststof een aantrekkelijk uiterlijk, is licht in gewicht en bovendien gemaakt van een sterk materiaal dat lang meegaat.

De voordelen van composiet

Een composiet poort is eenvoudig te plaatsen en het geeft jouw schutting of tuinafscheiding een mooie toegang met een moderne uitstraling. Composiet is een goede keuze voor een tuinpoort want het is een perfect materiaal voor buiten, waar het langdurig mooi blijft. Composiet is namelijk goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden en het gaat langer mee dan een houten schutting of poort. Een poort gemaakt van composiet is bovendien lichtgewicht en kan niet roesten. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en gaat gegarandeerd jarenlang mee.

Duurzaam materiaal

Composiet is een materiaal dat bestaat uit meerdere componenten die zijn samengevoegd. Zo heeft het de uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Het composiet van onze producten is voor 70% gemaakt van gerecycled hout en het overige deel is gemaakt van gerecycled kunststof. Het materiaal gaat daarbij enorm lang mee en dit maakt composiet voor je tuinafscheiding en poort een hele duurzame keuze. Dankzij het hout heeft het materiaal een natuurlijke look. Met een composiet poort is jouw tuin afgeschermd op een stijlvolle en moderne manier. Dankzij het hoogwaardige sluitwerk van onze composiet poorten kun je rekenen op veiligheid en privacy in de tuin.

Een composiet poort voor jouw schutting

Kiezen voor een composiet poort is een voordelige keuze waar je lang plezier van zal hebben. Bestel een composiet poort en alle benodigde toebehoren snel en gemakkelijk bij Hekwerkonline. Wil je hulp bij de montage van de poort? Onze specialisten staan voor je klaar om de composiet poort bij jou thuis te plaatsen. Wij bieden een uitstekende montageservice aan in heel Nederland. Heb je vragen over onze service of wil je advies over het plaatsen van een composiet poort? Wacht dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar of je kunt ons een e-mail sturen. Wij reageren snel en staan graag voor je klaar.

Hulp Nodig?