Composiet Liberal schutting pakket

Vanaf 148,03
(incl. btw)
Waardering:
100%
Composiet zelfbouw schutting liberal 180 cm
Composiet Liberal schutting pakket
Waardering:
100%
Composiet Liberal schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
005453-51

Vanaf 470,90

Aan 1.403,65

Uw aanpassing
Composiet zelfbouw schutting liberal 180 cm
Composiet Liberal schutting pakket

Op voorraad

470,90

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Een schutting van composiet

  Deze liberal tuinschermen zijn onderhoudsvriendelijk en gaan daarom gegarandeerd jarenlang mee. De tuinschermen zijn gemaakt van composiet wat ook nog eens een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product is. Het composiet bestaat voor 70% uit gerecycled  hout en voor 30% uit gerecycled kunststof. Niet alleen straalt het luxe uit maar het zorgt ook voor maximale privacy.

  Doordat composiet voor een groot deel uit hout bestaat, kan er na enige tijd verkleuring optreden.

  Liberal composiet schutting pakket

  Hekwerkonline biedt jou een compleet pakket voor een liberal composiet schutting. Je vult enkel de hoogte, kleur en het aantal strekkende meter in en wij berekenen automatisch het benodigde materiaal voor je. Deze kun jij vervolgens in de tuin plaatsen. De planken zijn stapelbaar en zijn eenvoudig tussen de bijgeleverde palen te schuiven. Het pakket bevat de volgende onderdelen:

  • Composiet tuinscherm 180 x 180 cm (7 stapelbare planken)
  • Aluminium palen om de planken in te schuiven 7x 7x 240 cm. Het aantal palen wordt gebaseerd op het aantal ingegeven meters.
  • Aluminium top- en bottom rail voor een moderne afwerking
  • Aluminium finishing profile voor de eindpalen. Zo zit je niet met een gleuf waar je tegenaan kijkt
  • Plastic dragers voor de stapelbare composiet planken

  Jouw schutting kopen bij Hekwerkonline

  Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen en daardoor kunnen wij jou de allerbeste kwaliteit schuttingen van composiet bieden. Naast composiet schuttingen biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket douglas hout beton schuttingcompleet pakket voor een grenen hout beton schutting en voor een hout beton schutting van zwart grenen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw luxe en onderhoudsvriendelijke schutting composiet online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige schutting pakket op het gewenste moment bij jou thuis. Ben je er nog niet helemaal uit welke tuinafscheiding het best past in jouw tuin? Bekijk hier ons volledige aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Heb je specifieke vragen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

   

  Veelgestelde vragen

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.