Clips voor vlechtband

€ 4,50
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
Clips-voor-vlechtband
  • Verpakt per 10 stuks

Clips voor privacy stroken

De clips voor privacy stroken zitten in een verpakkingseenheid van 10 stuks.

Privacy stroken (ook wel vlechtband genoemd) zijn in sommige gevallen een onmisbaar element bij de dubbelstaafmatten – het geeft een extra stuk privacy. De vlechtbanden worden door de dubbelstaafmatten gevlochten en worden als het ware terug gevlochten aan het einde van een hekwerk. Om het geheel vervolgens vast te zetten hebben wij handige en handzame clips om de privacy stroken op de juiste plek te houden. Het monteren van de clips voor de privacy stroken is eenvoudig, er is geen lijm of gereedschap nodig. Op deze wijze zorgen de clips voor privacy stroken voor een perfecte houvast van de privacy stroken aan het hekwerk. De clips voor privacy stroken zijn geproduceerd in de Europese Unie volgens de geldende normen met een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

De clips voor privacy stroken zijn verkrijgbaar in de kleuren die passen bij de dubbelstaafmatten. De clips zijn verkrijgbaar in zwart (RAL 9005), groen (RAL 6009) en grijs (RAL 7016) en daarnaast is doorzichtig plastic. 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Clips voor vlechtband
U plaatst een review over:Clips voor vlechtband
Uw waardering
Hulp Nodig?