Wat is een anti klim schutting?

Nederlanders zijn vaak gesteld op hun privacy, waardoor er vaak een schutting wordt geplaatst als erfafscheiding. Echter hoort het natuurlijk niet zo te zijn dat ongewenste personen jouw tuin binnen kunnen komen en zomaar bij jouw spullen kunnen. Dit is ook belangrijk voor de inbraakgevoeligheid van jouw huis. Niet iedereen hoeft zomaar door jouw tuin te struinen, zowel overdag als ’s avonds.

Koop een anti klimstrip

Wil jij dus graag een anti klim schutting, waardoor niemand over je schutting heen kan klimmen? Dan is het een goed idee om een anti klimstrip aan te schaffen. Deze anti klimstrip kun je plaatsen op een schutting of muur waardoor mensen niet zonder kleerscheuren over je schutting heen kunnen klimmen. De anti klimstrip beschikt namelijk over scherpe punten, waardoor je wel twee keer nadenkt of je hier echt overheen wil klimmen.

Een alternatief: plaats een sierhekwerk

Een andere manier om andere mensen buiten de tuin te houden is het plaatsen van sierhekwerk in plaats van een schutting. Sierhekwerk beschikt namelijk over spijlen van verschillende hoogtes, waardoor het ook niet erg aangenaam wordt om hier overheen te klimmen. Kies de optie wat het beste past bij jouw tuin en smaak, zodat je tuin nog steeds een fijne plek is om te zitten.

Wil je meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van een anti klimstrip? Benieuw naar de mogelijkheden van het plaatsen van een sierhekwerk? Dan kun je altijd met al je vragen bij ons terecht. Wij zullen je namelijk helpen met het bedenken van de beste oplossing, zodat jij er zeker van bent dat er geen vreemden je tuin in klimmen.

Deel dit artikel:

Chat nu

Chat met mij

Tom Heining