Een betonschutting plaatsen

Heb je een mooie hout betonschutting gekozen maar moet dit alleen nog geplaatst worden? Dan is het wel even belangrijk dat je precies weet hoe je dit op de juiste manier moet plaatsen. Een schutting moet namelijk stevig staan en tegen verschillende weersomstandigheden bestand zijn, zoals de stormen in Nederland die steeds heftiger worden. Je wilt natuurlijk niet dat je schutting niet stevig staat en daardoor omslaat. Wij vertellen je in dit blog meer.

Wat heb je nodig?

Het is belangrijk om met een paar aspecten rekening te houden. Vaak plaats je een schutting in overleg met je buren, dus zorg er voor dat je hun er ook bij betrekt, zodat alle partijen tevreden zijn. In het geval van samenwerken met je buren, is er vast iemand die weet hoe je een betonschutting moet plaatsen. Start met een vlakke ondergrond, zodat de betonschutting recht komt te staan. Sluit de betonschutting de hele tuin af of komt er nog een poort in? Houd hier rekening mee met het plaatsen van de betonschutting, door bijvoorbeeld van tevoren een tekening te maken.

Het plaatsen van de betonschutting

Kies een droge dag uit om de schutting te plaatsen. Een regenachtige dag met veel wind wordt namelijk niet echt aangeraden. Om roest te voorkomen kun je het beste RVS schroeven gebruiken. Wil je dit liever niet zelf doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een beton schutting te laten plaatsen. Echte vakmannen weten namelijk precies wat ze moeten doen om jouw betonschutting op de juiste manier neer te zetten.

Vragen over de plaatsing?

Wil je een beton schutting laten plaatsen? Volg de gebruiksaanwijziging of laat bijvoorbeeld een vakman langskomen om dit voor jou te plaatsen, zodat je er zeker van bent dat dit op een goede manier gebeurt. Vragen over de plaatsing? Wij kunnen je hier meer over vertellen. Raadpleeg even onze klantenservice zodat onze specialisten je te woord kunnen staan.

Deel dit artikel:

Gerelateerde producten
Contact
Stuur een WhatsApp bericht 085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu