Wegens drukte zijn wij genoodzaakt om onze levertijden te verlengen, op dit moment hanteren wij tijdelijk een levertijd van 3 - 7 werkdagen!

Melding sluiten

Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDEALiDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig via jouw eigen bank. Kies in het afrekenproces voor de betaalmethode iDEAL en kies vervolgens jouw bank. Na het plaatsen van de bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw eigen bank. Hier kunt je in een veilige omgeving de betaling uitvoeren.

AfterpayAfterpay

Met Afterpay betaalt je jouw bestelling achteraf, nadat je jouw bestelling thuis hebt ontvangen. Zodra jouw bestelling door ons geleverd is, ontvangt je een betaaloverzicht in de Afterpay app of per e-mail. De betaling kun je direct, maar uiterlijk binnen 14 dagen, via de app of de betaalknop in de e-mail voldoen.

Visa/MasterCardVisa/MasterCard

Wij accepteren ook creditcard betalingen via Mastercard & Visa.

PayPalPayPal

Met PayPal betaal je eenvoudig met jouw e-mailadres en wachtwoord. Je hebt hiervoor een account nodig bij PayPal. De betaling kan middels een gekoppelde creditcard of automatische afschrijving van jouw gekoppelde bankrekening gebeuren. Als je voldoende PayPal saldo hebt kan er ook middels dit saldo betaald worden.

Contact
085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu