Bamboe tuinpoort | 100 cm breed en 180 cm hoog

449,95
(incl. btw)
Bamboe tuinpoort 100 cm breed en 180 cm hoog
Bamboe tuinpoort | 100 cm breed en 180 cm hoog
Montage van de poort +500,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
004849
449,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Bamboe tuinpoort

Deze bamboe tuinpoort van Hekwerkonline is 100 cm breed en 200 cm hoog. Deze tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame en gevuld met rijen bamboestokken. Deze combinatie geeft jouw tuin een warme en bijzondere uitstraling. De tuinpoort wordt geleverd met een RVS cilinder slot en sleutel. Daarnaast is de poort voorzien van een scharnier. 

Deze bamboe tuinpoort wordt meestal gebruikt samen met onze bamboe schutting, of De poort en bamboe schuttingen worden geplaatst met hardhouten palen of stalen profielen. Deze stalen profielen zijn te verkrijgen in verschillende soorten; een tussenpaal, muurpaal of hoekpaal. Om de poort vast te maken aan een van deze profielen heb je zelftappers nodig. Je kunt ook zelf je bamboeschuttingpakket met of zonder poort samenstellen in onze eigen configurator.

Bamboe

Bamboe is een duurzaam en sterk type plantsoort. Hierdoor wordt bamboe regelmatig in een buitenruimte, zoals een tuin gebruikt. De bamboestokken worden zorgvuldig in verband in het frame geplaatst, waardoor de poortdeur vrijwel zicht-dicht is. Bamboe heeft de eigenschap om na verloop van tijd, door verschillende weersinvloeden, doffer een lichter van kleur te worden. Door de werking van de bamboe stokken is het mogelijk dat ze verticaal iets gaan splijten. De bamboe tuinpoort en bamboe schutting houdt echter wel zijn natuurlijke uitstraling.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 100 cm
Afmeting (poort) 100 x 200 cm
Behandeling Onbehandeld
Hoogte 200 cm
Houtsoort Bamboe
Materiaal Bamboe
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Bamboe tuinpoort | 100 cm breed en 180 cm hoog
U plaatst een review over:Bamboe tuinpoort | 100 cm breed en 180 cm hoog
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?