Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket

Vanaf 114,95
(incl. btw)
Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket
Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket
Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
3-5 weken
SKU
005453-22

Vanaf 320,85

Aan 892,04

Uw aanpassing
Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket
Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket

Op voorraad

320,85

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Schrijf een beoordeling over Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket
  U plaatst een review over:Bamboe schutting Cortenstaal - compleet pakket
  Uw waardering

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft een bamboe schutting goed?

  Een bamboe schutting is een mooie natuurlijke en tropische tuinafscheiding. Het bamboe blijft jaren goed. Bamboe is van nature erg stevig en sterk. Genoeg redenen dus om een schutting aan te schaffen van bamboe.

  Hoe plaats je een bamboe schutting?

  Een bamboe schutting bestaat uit metalen palen en bamboe schermen. Een bamboe schutting plaats je door eerst de gaten voor de palen te graven. Hierin zet je de metalen palen vast in beton. De schermen van de bamboe schutting zet je hier vervolgens vast tussen.

  Hoe snel verkleurt een bamboe schutting?

  Bamboe stokken verkleuren niet zo snel. Als je de bamboe stokken bewerkt met een onderhoudsmiddel, verkleuren deze zelfs minimaal. Naar verloop van tijd komt er wel een beetje grijze teint over de bamboe heen. Dat geeft ook de charme aan de bamboe schutting.

  Kun je in bamboe schroeven?

  In de bamboe schermen kan je niet zomaar schroeven. Dan loop je het risico dat de bamboe stokken gaan scheuren en dat is natuurlijk jammer. Voor het plaatsen van de schutting hoef je sowieso niet te boren.

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project. 

  Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?